Cele 67 de posturi de director și 30 de posturi de director adjunct, rămase neocupate anul trecut, vor fi scoase la concurs. Dosarele se depun luna aceasta între 19 și 25, iar proba scrisă se va da pe 18 februarie.

Săptămâna acesta, mai exact pe 18 ianuarie, pe pagina web a ISJ Bihor s-au publicat funcțiile vacante de director și director adjunct din județul Bihor pentru care urmează să se organizeze concurs.

La nivelul județului sunt vacante, în învățământul preuniversitar de stat, 67 de posturi de director, respectiv 30 de posturi de director adjunct. Nu se organizează în această etapă concurs pentru ocuparea funcției de director al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională.

În perioada 19-25 ianuarie se depun dosarele de înscriere la proba scrisă pe platforma informatică dedicată, iar în perioada 26-28 ianuarie are loc evaluarea dosarelor de înscriere. În data de 31 ianuarie se afișează lista candidatilor admiși la evaluarea dosarelor. După remedierea eventualelor erori la etapa de înscriere se afișează din nou lista candidaților admiși la evaluarea dosarelor, în data de 4 februarie.

Proba scrisă se va desfășura pe 18 februarie. În data de 4 martie va avea loc proba scrisă pentru candidații care la 18 februarie se află în carantină sau izolare. În perioada 16-25 martie se va desfășura proba de interviu. Contestațiile la proba de interviu se depun în perioada 17-29 martie. Rezultatele finale se afișează pe data de 29 martie și se validează pe 31 martie.

Monitorizarea şi coordonarea concursului de ocupare a funcţiilor de director şi de director adjunct din unităţile de învăţământ sunt asigurate de Ministerul Educaţiei, prin Comisia naţională de monitorizare şi coordonare a concursului.