Inspectoratul de Poliție Județean Bihor scoate la concurs, cu recrutare din sursă externă, 29 de posturi. Perioada de recrutare a început pe 29 iunie și se va încheia pe 12 iulie (în ultima zi, recrutarea se poate face doar până la ora 16.00).  

 

Din cele 29 de posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor, 27 sunt posturi de agent de poliție, iar două sunt posturi de personal contractual. În total, două sunt posturi de agent de poliție în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă, 25 sunt posturi de agent de poliție, specialitatea ordine publică, un post este de personal contractual, tehnician la Serviciul Logistic – Compartimentul Administrarea Patrimoniului Imobiliar și Intendență și un post este de personal contractual, muncitor calificat, la Serviciul Logistic – Compartimentul Administrarea Patrimoniului Imobiliar și Intendență.

Anunțurile de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, precum și formularele documentelor pot fi accesate pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, bh.politiaromana.ro, la secțiunea Cariere/Posturi scoase la concurs.

Înscrierea se poate face inclusiv în zilele nelucrătoare, perioada limită fiind ora 16.00, din ziua de 12 iulie 2022.

Cererile, împreună cu documentele în volum complet, specificate în anunț, vor trebui transmise doar online, la adresele de email specificate în fiecare anunț, în perioada stabilită pentru înscriere.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performanței fizice, acolo unde este cazul, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate, examinarea psihologică și medicală a candidaților.

„Vă rugăm să citiți cu atenție toate detaliile specificate în anunțurile publicate pe site. Mult succes tuturor candidaților!”, se afirmă într-un comunicat al IPJ Bihor.