Un incendiu a izbucnit, azi dimineaţă, la un autobus aflat în trafic, pe strada Avram Iancu din Oradea, şoferul oprind mijlocul de transport chiar în faţa unităţii de pompieri.

Potrivit informaţiilor transmise de lt. col. Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, în dimineața zilei de joi, 23 martie, în jurul orei 08.05, pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea au stins rapid un incendiu izbucnit la un mijloc de transport în comun, aflat în mers pe strada Avram Iancu din municipiu, șoferul oprind autobuzul chiar în fața unității de pompieri.

„În momentul în care fumul a pătruns în autobuz, șoferul a oprit autovehiculul, iar cele aproximativ 20 de persoane aflate în interior s-au autoevacuat imediat. Pompierii au lichidat incendiul, care se   manifesta la motorul autobuzului, în aproximativ două minute, limitând pagubele la instalația electrică și la capacul de plastic al motorului”, a precizat lt. col. Camelia Roşca. Cercetările efectuate au indicat faptul că   evenimentul a fost generat, cel mai probabil, de efectul termic produs în urma unei defecțiuni la motor. Din fericire, nu au existat persoane rănite.