Sala de spectacole a Teatrului din Oradea a găzduit, recent, un concert de colinde și pricesne, organizat de Asociația SOS Autism Bihor. Invitatul special al evenimentului a fost fiul regretatului Ion Petreuș, din Baia Mare - Marinel Petreuş, cel care duce mai departe tradiția Fraților Petreuș, interpreți renumiți în toată lumea pentru celebrele cântece maramureşene.

Oaspetele special al serii a fost Marinel Petreuş, fiul regretatului Ion Petreuş, care i-a avut alături pe invitații săi: Florin Ştefan - la nai, chitară, liră și voce, component al formației Semnal M; Marius Georgescu - percuție; Adina Hodişan - voce și chitară. Alături de ei, au mai colindat: Dana Ionela Jurjuț, Teodora Șandru și Corul Liceului Teologic Ortodox ,,Episcop Roman Ciorogariu”, dirijor Ștefan Alexandru Lakatos. Prezentatorul serii a fost Mihai Dacin.

În foaierul teatrului s-au putut achiziționa, prin donație, obiecte de decor, confecționate în cadrul atelierelor Asociației SOS Autism Bihor. Sumele de bani obținute în urma vânzării biletelor au fost donate Asociației.

„Dorim să mulțumim, în mod special, familiei Viorel Mărincaș și Ileana, care au făcut posibilă venirea oaspeților speciali de la Baia Mare la acest eveniment. De asemenea, mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri, care ne-au sprijinit în organizarea evenimentului, precum și mămicilor, fără de care nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile. Mulțumim șefului de centru și terapeutelor pentru implicarea lor!”, ne-a declarat Simona Zlibuț, președinta Asociaţiei SOS Autism Bihor.