Duminică, 21 ianuarie, de la orele 12.00 și 12.45, Cinema Palace - Lotus Center Oradea organizează două spectacole de gală în prezenta echipei filmului „Superpietonii Zurli”.

Gașca Zurli intră în cinematografe. Cele mai iubite personaje ale copiilor din România își fac debutul în cinematografe, printr-un film care se anunță block-buster-ul începutului de 2024 „Superpietonii Zurli”.

Fetița Zurli, Lulu, Mulțumesc, Vrăjimăturica, Truli și Tanti Prezentatoarea sunt chemați de către președintele țării să salveze situația atunci când vrăjitoarea Tura Vura concepe un plan malefic pentru a destabiliza ordinea și a aduce haosul în oraș, răpind-o pe zebra Tony, cea care ține sub control circulația rutieră.

Trecând prin aventuri neobișnuite și amuzante, care le testează prietenia, dar le face să se și autodepășească, Gașca Zurli descoperă în acest film de familie ce înseamnă puterea lui „împreună” și a educației prin joacă. Filmul „Superpietonii Zurli”, o aventură fantastică pentru părinți și copii, îi va face pe spectatori să redescopere iubirea și curajul, valori principii care ne pot ghida în viață.

Vizionară cum ne-a obișnuit, Mirela Retegan face echipă, ca scenarist și regizor, cu Cătalin Dascălu, managerul celei mai iubite vedete adolescente din România, Iuliana Beregoi.

Din distribuție fac parte: Mirela Retegan, Vero Căliman, Răzvan Marina, Lulu Varodi, Andreea Ghiță, Eduard Zănoagă, Edith Elekes, Larisa Mihăeș, Cezar Alexa, Teodora Enache. Filmul va aduce în prim-plan și mai multe vedete alături de copiii lor: Roua și Mihai Morar, Luiza și Ioana Chereji, Alma și Amalia Enache, Smaranda și Codin Maticiuc.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de la casieria Cinema Palace - Lotus Center Oradea, de pe site-ul www.cinemapalace.ro sau din aplicatia mobilă cinemapalace.app.

Spectatorii sunt invitați în locație cu o oră înainte de începerea spectacolelor, pentru a petrece timp de calitate împreună cu personajele din Gașca Zurli și cu Zebra Tony, pentru a-și face poze cu aceștia, să cânte și să se distreze împreună. Spectacolul va fi vizionat împreună cu echipa, iar la final, cei mai mici vor cânta și vor interacționa cu personajele din film pentru încă jumătate de oră.