Circuitele Spitalului Județean vor fi modificate, începând de luni, 25 septembrie, pe perioada construcției noului ambulatoriu de specialitate și a parcării. Pacienții și aparținătorii vor putea intra în spital prin spatele Unității de Primire a Urgențelor, unde sunt amplasate trei containere speciale.

 

Proiectul de extindere a ambulatoriului și de construcție a parcării din cadrul Corpului B al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor (Etapa I și Etapa II) va modifica, începând cu data de 25 septembrie, intrarea în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor, corp B (Staționarul I).

Obiectivul general al proiectului constă în creșterea accesibilității serviciilor de sănătate oferite de Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor, în vederea îmbunătățirii stării de sănătate a locuitorilor județului Bihor.

„Obiectivele specifice ale proiectului sunt: construirea unui corp anexă prin extinderea Ambulatoriului Corpului B, al Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea, situat pe str. Gheorghe Doja nr. 65 Oradea, cu un regim de înălțime D+P+3E; extinderea activității Ambulatoriului existent în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor prin realizarea infrastructurii specifice și dotarea acesteia cu echipamentele de specialitate în vederea asigurării accesului populației din județul Bihor la servicii de sănătate; relocarea activității ambulatoriului existent pe str. Republicii nr.37, ca urmare a condițiilor actuale în care acesta își desfășoară activitatea, a funcționalității limitate a serviciilor medicale și a proximității improprii dintre cele două ambulatorii; dotarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Staționarului I situat pe str. Gheorghe Doja nr. 65 Oradea, cu dotări de specialitate (aparatură medicala și mobilier medical adecvat)”, se afirmă într-un comunicat al Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea.

Proiectul este implementat de Primăria Municipiului Oradea și are o valoare totală de aproape 44,13 milioane de lei.