Trofeul Festivalului „Star Vivere Music Revolution” a fost obținut de Alexandra Bianca Petcu din Moinești.

Cea de-a VI-a ediție a Festivalului „Star Vivere Music Revolution” s-a desfășurat la finele săptămânii trecute, pe scena sălii Ambasador din Oradea, iar amfitrioni au fost Valeria Mișcuția și Vlad Tătaru.

Cei peste 80 de concurenți selectați din toată țara au participat la cele opt categorii, după cum urmează: 4-7 ani, 8-10 ani A, 8-10 ani B , 11-13 ani A, 11-13 ani B, 14-16 ani, 17+ și grupuri.

Juriul, format din personalități artistice incontestabile, artiști aflați în topul celebrităților, a avut dificila sarcină de a-i alege pe cei mai buni. Începând cu Ovi Jacobsen și continuând cu Nico, Luminița Anghel, Doru Todoruț, Udi, Mihaela Tatu, Mihai Alexandru, Dan Manoliu - TVR, Mihaela Cernea, Cezar Ouatu, Alin Pascal și Crina Mardare, în exclusivitate într-un juriu la un festival, anul acesta, special guest star a fost nimeni alta decât Monica Anghel.

În acest an, Marele premiu al Festivalului „Star Vivere Music Revolution” a fost câștigat de Alexandra Bianca Petcu, care a participat la categoria 14-16 ani, din care au făcut parte voci foarte bune.

Grand Prix-ul festivalului, în valoare de 1.000 de euro, a fost oferit cu generozitate de Venezia Show Room Oradea.

Celelalte premii oferite de organizatori au fost următoarele: 4-7 ani (bicicletă) - Sophia Maria Dinu; 8-10 ani A (smart watch) – Miruna Ifrim Anicăi; 8-10 ani B (smart watch) – Nina-Elena Manolache; 11-13 ani A (dronă) – Andy Nicholas Neagu; 11-13 ani B (dronă) – Natalia Elena Moise; 14-16 ani (mountain edge) – Augustin Daniel Vitan; 17+ (ceas inteligent) - Bianca Andrea Pîslaru; Grupuri  – Girls Only. Premiile I au fost oferite de Carrefour Oradea si Mountain Edge.

„Star Vivere Music Revolution,visul meu frumos de ieri! Succesul de astăzi care îmi întărește credința că pot fi mai bună, și că pot pot face mai mult. Visătorii nu mor niciodată! Ei nu renunță, nu dorm, visătorii au curaj să urce cât mai sus, pentru că le place să privească cât mai departe. Eu am ales să privesc către cer, pentru că îmi place să fiu printre stele! Și am fost, într-o ediție extraordinară, senzațională, o ediție care ridică încă o dată ștacheta sus, foarte sus, obligându-ne să căutăm resurse noi de energie, iubire, creativitate, putere și inspirație, pentru că asta trebuie să facă un lider, și pentru simplul fapt că iubim ceea ce facem!”, a scris, ieri, pe pagina ei de facebook, Valeria Mișcuția, organizatorul acestui festival și președintele Asociației Star Vivere.

Concursul, în cadrul căruia cele mai bune voci de copii din România au concurat pentru câștigarea Marelui Premiu de 1.000 de euro, a fost organizat, și-n acest an, cu sprijinul Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor, parteneri de la prima ediție ai evenimentului.