După trei ani de pauză, cântecele de iarnă și colindele tradiționale românești vor ajunge din nou la inima publicului orădean, prin inconfundabilă voce a lui Ștefan Hrușcă. Concertul de colinde va avea loc în data de 13 decembrie, de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea.

Cu stilul său cald și timbrul vocal învăluitor, cantautorul maramureșean va interpreta „Florile dalbe”, „Steaua”, „Trei păstori,” „Afară ninge liniștit,” „Linu-i lin” și multe alte piese fără de care sărbătorile de iarnă nu ar fi complete. Nu vor lipsi, însă, nici cântece-manifest din vremea Cenaclului Flacăra, printre care se numără incredibila „Rugă pentru părinți”, pe versurile lui Adrian Păunescu.

„Cântate mereu cu aceeași sensibilitate, colindele culese și aduse în dar de Ștefan Hrușcă își păstrează autenticitatea. Așadar, primiți cu colindul și bucurați-vă de un concert ce pune la loc de cinste această tradiție românească în cea mai sinceră și pură formă a sa!”, anunță organizatorii evenimentului.

La Oradea, concertul de colinde va avea loc în 13 decembrie, de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Ștefan Hrușcă s-a născut pe 8 decembrie 1957, în localitatea Ieud, din Maramureș, și este unul din cei mai apreciați interpreți români de folk. A debutat în anul 1981, la Cenaclul Flacăra, în cadrul căruia a apărut în peste 1000 de spectacole, dar, în mod definitiv, a cucerit publicul prin superbele colinde, pe care le interpretează ca nimeni altul. Din 1991, s-a stabilit la Toronto, în Canada, dar, an de an, duce tradiția mai departe, revenind în România pentru o serie de concerte de Crăciun.

Informații despre biletele disponibile se pot afla accesând linku-ul https://www.blt.ro/stefan-hrusca-colinde-oradea.html?fbclidăIwAR3pnxKgK991coFoB3zef3hkHhHbxltj971XZnlAv7hSu-jaCj5K8SicI98