Un localnic din Mișca, județul Bihor, a sesizat Poliția Rurală Marghita duminică, 16 aprilie, după ce a găsit un bărbat, căzut sub un tractor fără cabină, în extravilanul localității.

Duminică, 16 aprilie, la ora 20.25, polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin SNUAU 112, de la un localnic din Mișca, județul Bihor, că a găsit un bărbat, posibil decedat, căzut sub un tractor fără cabină, în extravilanul localității Mișca.

Polițiștii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat persoana respectivă ca fiind un bărbat de 49 de ani, din localitatea Mișca, județul Bihor.

Din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul acestuia. Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei. În prezent, nu există suspiciunea ca bărbatul să fi fost victima vreunei infracțiuni. Polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.