Acoperișul unui foișor din localitatea Hurez, județul Sălaj, în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment s-a prăbușit marți din cauza vântului. Trei persoane au fost rănite, iar una a decedat.

ISU Sălaj transmite că persoana decedată în urma prăbușirii acoperișului foișorului din Hurez este subprefectul județului, Virgil Ţurcaş.

Acesta a fost găsit în stare critică, s-a încercat salvarea lui, însă, din păcate, fără rezultat, medicii fiind nevoiți să declare decesul.

„Imediat după nefericitul incident, subprefectul a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) Zalău şi a fost transportat la Horoatu Crasnei pentru a fi preluat de către elicopterul SMURD. În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat”, spune Lucian Andrei Jacodi, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj.