Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea şi-a propus să joace un rol important în comunitatea orădeană, acela de a aduce un plus de valoare, calitate şi originalitate, prin intermediul evenimentelor găzduite. De această dată, CSSO îşi deschide porţile pentru târg de pietre semipreţioase.

Astfel, în perioada 20 aprilie-22 aprilie 2018, între orele 10.00-19.00, va avea loc o nouă ediţie a evenimentului Mineral Expo, promotor al bijuteriile, pietrelor semipreţioase şi cristalelor din întreaga lume. Mineral Expo îşi doreşte să reprezinte un mijloc de exprimare al eleganței, al rafinamentului şi al bunului gust.

Conceptul îşi propune să îi reunească pe iubitorii de frumos: bijutieri, artiști hand made , cunoscători ai tainelor cristaloterapiei și chiar mineralogi, în cadrul unei expoziţii cu vânzare. Citrinul și ametistul sunt vedetele evenimentului din  20 - 22 aprilie 2018. Cunoscute ca pietre semiprețioase, acestea au fost descoperite înca din anul 300 i. Hr., iar acum bucură  privirea și sufletul prin coloritul spectaculos. În intervalul orar de vizitare 10.00-19.00 se pot admira și achiziționa eșantioane în formă brută dar și obiecte de podoabă confecționate din ametist și citrin.

Peste 25 de expozanți vor pune la dispoziția vizitatorilor informații inedite  despre întreaga gama a pietrelor semiprețioase. Nu vor lipsi bijuteriile din rubin, safir, smarald dar și obiectele de décor din jad, cuarț sau malachit.

Intrarea va fi liberă.