Din cauza creșterii numărului de cazuri noi de coronavirus, ediția din acest an a Toamnei Orădene se amână pentru anul viitor.

„Ne aflăm în acea perioadă a anului în care obișnuiam să ne pregătim pentru un eveniment foarte așteptat și îndrăgit de orădeni și nu numai. Din păcate, din cauza situației pandemice și a evoluției numărului de cazuri noi de coronavirus, suntem nevoiți să anunțăm acum faptul că ediția 2021 Oradea Festifall nu va mai avea loc”, anunță, printr-un comunicat de presă, reprezentanții Asociaţiei pentru Promovarea Turismului în Oradea şi Regiune „Visit Oradea”.

Oradea Festifall (Toamna Orădeană) este unul din cele mai cunoscute evenimente orădene, cu un număr foarte mare de vizitatori, comercianți, artiști, atracții și activități. „Restricțiile în vigoare nu ne permit organizarea unei ediții cu același impact cultural și social cu care ne-am obișnuit, în condiții de siguranță. Anularea evenimentului este, astfel, necesară și inevitabilă, din cauza creșterii accelerate a numărului de noi cazuri de coronavirus din ultimele zile. La fel ca până acum, prioritatea noastră nr. 1 rămâne siguranța oamenilor”, menționează organizatorii. 

Potrivit acestora, în funcție de evoluția cifrelor și a restricțiilor date de autoritățile române, vor fi anunțate detalii și cu privire la organizarea Târgului de Crăciun Oradea din acest an.