Până în data de 15 august spectatorii sunt rugaţi să răspundă în cadrul unui sondaj online câtorva întrebări ale Teatrului Regina Maria. Cei care completează chestionarul pot câştiga, prin tragere la sorţi, o invitaţie la următoarea premieră.

„Bifați câteva răspunsuri la întrebările din chestionarul nostru și puteți fi una dintre cele două persoane care vor câștiga câte o invitație dublă la următoarea premieră! Prin acest chestionar intenționăm să realizăm un studiu privind cunoașterea caracteristicilor socio-demografice, a motivațiilor de participare la spectacole și a preferințelor publicului consumator de teatru care frecventează spectacolele Teatrului Regina Maria”, arată organizatorii.

„Datele comunicate de dumneavoastră sunt confidențiale și anonime, urmând să fie prelucrate statistic în scopuri științifice. Acestea vor constitui un reper în realizarea producțiilor TRM pentru a veni cu o ofertă de spectacole care să răspundă nevoilor și preferințelor dumneavoastră”, mai transmit reprezentanţii teatrului.

Rezultatele sondajului vor fi publicate pe site-ul insituţiei până la sfârșitul lunii septembrie.

Perioada de desfășurare a studiului este până în data de 15 august.

Chestionarul se regăseşte pe pagina de Facebook a TRM.