Turism Felix, deţinută de Transilvania Investments Alliance, va afilia trei hoteluri unor lanţuri internaţionale.

 

Turism Felix SA, companie deţinută de fondul de investiţii Transilvania Investments Alliance şi care administrează cinci unităţi de cazare în staţiunea balneară Băile Felix din judeţul Bihor, a semnat scrisori de intenţie pentru a intra în negocierile finale cu două lanţuri hoteliere internaţionale, pentru afilierea a trei dintre hotelurile pe care le administrează: International 4 stele, Termal 3 stele şi Nufărul 3 stele, scrie rhn.ro.

Investiţia necesară renovării celor trei hoteluri este estimată la aproximativ 12 mil. euro, pe baza datelor actuale, iar termenul de realizare prognozat este de aproximativ trei ani, etapizat.

„Afilierea hotelurilor International, Termal şi Nufărul la reţele internaţionale de prestigiu din industria ospitalităţii face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a Turism Felix SA, o strategie axată pe trei direcţii: sănătate, wellness şi armonie. Cred în potenţialul turismului balnear desfăşurat pe tot parcursul anului, iar afilierea internaţională ne va aduce un factor suplimentar de încredere. Am semnat deja scrisorile de intenţie şi intrăm în faza negocierilor finale, în paralel cu pregătirea lucrărilor de renovare a celor trei hoteluri pentru a îndeplini standardele cerute,” a precizat Răzvan Pîrjol, directorul general al companiei Turism Felix SA.

În 2023, Turism Felix SA a înregistrat o cifră de afaceri de 102 mil. lei, valoare record în istoria companiei, şi a finalizat o investiţie de 16 mil. euro în Aqua Parkul Venus din 1 Mai.