Orădenii au devenit, vineri seară, parte din frumoasa poveste a celor de la Direcția 5, cu prilejul concertului aniversar susținut la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Direcția 5 a spus şi continuă să spună nenumărate poveşti de viaţă şi iubire, prin versurile sale și prin interpretările, live, de excepție, așa cum s-a întâmplat și la Oradea. Vineri seară, artiștii au poposit, în orașul de pe Crișul Repede, în cadrul turneului aniversar „Povestea noastră - 30 de ani”, o poveste plină de bucurii și împliniri pentru una dintre cele mai îndrăgite trupe pop-rock din România. Printre piesele cu care artiștii i-au cucerit pe orădeni, amintim: „Îți mulțumesc!”, „O fată ca ea” și „Am știut”.

„Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși că muzica noastră v-a plăcut. Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: „Povestea noastră”. În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani, plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi”, au transmis organizatorii printr-un comunicat de presă.

Până în prezent, Direcţia 5 a lansat peste 15 materiale discografice şi a susţinut mii de concerte. „O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Eşti stilul meu”, „Îţi mulţumesc” și „Am nevoie de tine” se numără printre cele mai cunoscute piese interpretate de trupă. De-a lungul carierei, grupul a colaborat cu mai mulţi artişti, printre care: Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Bănică, Nicoleta Nucă și Alina Crișan.

Formată în prezent din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri și Carmin Ionescu, trupa s-a înfiinţat în 1991, devenind una dintre cele mai cunoscute din ţară. De-a lungul carierei, formația a abordat diferite stiluri muzicale printre care: pop-rock, rock alternativ şi electronic-rock.

„Mulțumim din suflet, Oradea! Toate cele bune!”, au scris, după concert, cei de la Direcția 5, pe pagina lor de Facebook.