Spectatorii mici și mari sunt invitați duminică, 25 noiembrie, de la ora 12.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea, unde va avea loc un spectacol inedit, „Mickey și Magicianul”, adaptare după Clubul lui Mickey - Disney.

Cel mai îndrăgit personaj Disney - Mickey și-a adunat cei mai buni prieteni (Minnie, Donald, Daisy, Goofy și Pluto), pentru a bucura întreaga familie, în cadrul unui spectacol inedit.

Timp de 60 de minute, cei mici vor avea parte de un invitat surpriză - super Magicianul, care îi va învăța să facă trucuri, să râdă cu gura până la urechi și să prețuiască fiecare moment alături de Gașca Prieteniei.

Gașca Prieteniei este un elogiu adus copilăriei, o evadare din cotidian, o invitație spre o lume lipsită de griji și plină de zâmbete. Copiii sunt invitați așadar într-o aventură plină de distracție, coregrafii, piese memorabile și momente comice.

„În cadrul spectacolului muzical, copiii vor învăța să-și descopere talentele, vor dansa alături de personajele lor preferate și vor cânta piesele unor melodii pline de energie. Spectacolul se anunță unul plin de surprize, în care copii de toate vârstele se vor aduna sub același acoperiș cu un singur scop: distracția maximă”, transmit reprezentanții Golden Party, organizatorii evenimentului.

Biletele se găsesc la următorul link: https://www.blt.ro/mickey-si-magicianul.html sau se pot procura direct de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

Detalii despre eveniment se pot afla și pe pagina https://www.facebook.com/events/251959488821450/