Un accident rutier s-a produs pe strada Uzinelor din Oradea, între un autoturism și un autocamion. În urma impactului, șoferul autocamionului a fost înarcerat în cabină.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, azi, în jurul orei 11.00, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier  între un  autocamion  și un autoturism, pe strada Uzinelor din municipiul Oradea, eveniment soldat cu  rănirea a două persoane (conducătorii auto), una din cele două victime rămânând încarcerată. La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii Detașamentului 2 Oradea cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și cu ambulanța de tip B2 a subunității, un echipaj din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Oradea cu autospeciala de descarcerare grea și echipajul de terapie   intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Pompierii militari au evacuat, în câteva minute, șoferul autocamionului rămas captiv în cabină, în urma ricoșării autovehiculului în remorci de TIR parcate în zonă. Victimei descarcerate și femeii aflate la volanul autoturismului, le-au fost acordate îngrijirile medicale care se impuneau, acestea fiind transportate ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe.