Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat în şedinţa de joi, 9 noiembrie, închiderea unor artere de circulație pentru execuția de lucrări.

Astfel, începând din 13 noiembrie, se închide circulația rutieră pe strada Barcăului, între strada Meșteșugarilor și strada Oneștilor, pentru execuția lucrărilor la obiectivul ,,Modernizare strada Barcăului, tronson strada Lipovei - strada Oneștilor”, urmând ca circulația să fie reluată pe data de 16 decembrie. Tot joi, la solicitarea Direcției Tehnice, s-a aprobat închiderea circulației rutiere pe banda I, de pe ambele sensuri de circulație ale pasajului suprateran de pe şoseaua de centură peste Calea Aradului, pentru execuția lucrărilor de refacere a rosturilor de dilatare. Circulația va fi închisă de luni, 13 noiembrie, până în 26 noiembrie inclusiv.

Tot începând de luni, 13 noiembrie, până în 26 noiembrie, se închide circulația rutieră pe sub Podul Decebal între sensul giratoriu de la intersecția Splaiul Crișanei cu strada W. Shakespeare și intersecția străzilor Principatele Unite cu Constructorilor, pentru execuția lucrărilor de reparații la infrastructura Podului Decebal.