O geantă nu a fost niciodată un accesoriu de modă ca celelalte. Fie că este maxi, mini, blană artificială sau în formă de jumătate de lună, geanta este un accesoriu fără de care nu poți trăi. Așadar, există câteva modele de genți la modă pentru acest sezon pe care oricine le va adora.

Ce genți să porți în acest sezon?

Gențile îți pot oferi modele senzaționale după bunul plac. Fluturi în stomac și stele în ochi, ele știu să îți vorbească atunci când le vezi. Gențile sunt disponibile în toate felurile pentru a se potrivi cel mai bine cu toate look-urile din sezonul următor. Iată 4 tendințe de genți de purtat în acest sezon.

  • Genți cu franjuri

Geanta cu franjuri, foarte la modă în acest sezon! Franjuri se găsesc peste tot, fie pe poșete Guess sau alte genți MODIVO, haine sau chiar pe accesorii mici precum portofele sau mănuși. Geantă de umăr cu franjuri din piele, este un amestec de stiluri vintage și rock. O poți purta pe umăr datorită curelei lungi de lanț reglabil sau purtată scurt pentru un look casual în toate circumstanțele. Franjurile prezente pe o geantă îi conferă un aspect super girly și elegant.

  • Genți matlasate

Gențile matlasate sunt atrăgătoare, nu există nicio îndoială. Într-adevăr, designul lor atipic și textura confortabilă le fac gențile perfecte pentru a te însoți în acest sezon de iarnă! Purtată atât ziua, cât și seara, liniile sale frumoase, designul său elegant și materialul din piele o vor face aliatul perfect pentru iarnă alături de o pereche de blugi boyfriend damă.

  • Genți cu efect de crocodil

Efectul de crocodil este, iar anul acesta, o tendință de modă de neratat! Fie că este pentru a da eleganță din plin ținutei tale sau pentru că îți place în mod deosebit acest motiv, ce mai aștepti ca să adopți aceste genți? În această iarnă, ești în căutarea originalității? Doamnă, nu vei fi dezamăgită de această geantă. Geanta de umăr, îți va îmbrăca ținutele sobre aducând o notă de lumină datorită elementelor sale aurii. Dar ceea ce o face geantă de iarnă preferată este, fără îndoială, modelul său strălucitor de croco patentat. 

  • Gențile mini 

Gențile mini sunt accesorii de modă foarte la modă în acest sezon. Dimensiunea lor redusă le permite să fie transportate cu ușurință în timpul fiecărei călătorii. Cu latura sa minimalistă și elegantă, te va însoți perfect în timpul ieșirilor zilnice în toată lejeritatea. Cureaua sa lungă cu lanț sau nu, îți va permite să o porți atât pe umăr, cât și ca geantă crossbody cu un pulover. Ce să porți cu un pulover pentru femei? Descoperă 5 idei de ținute pentru toamnă și iarnă! și cu siguranță vei fi mai mult decât informată. În cele din urmă, mini-geanta ta va fi folosită pentru a-ți depozita micile lucruri esențiale, cum ar fi cheile sau un telefon mobil.

De ce să porți o geantă în tendințe în acest sezon?

Gențile sunt elegante, minimaliste, confortabile și mai mult decat practice, așa că o atenție deplină asupra articolelor de modă în care trebuie neaparăt să investești. Pentru a crea o ținută demnă de Instagram, trebuie neapărat să adaugi o geantă la modă! Fie că îți cauți o geantă minimalistă care să-ți completeze look-ul sau ceva un pic mai complex, vei găsi ceea ce cauți în această tendințele din acest sezon.