Cumpărăturile online se extind într-un ritm rapid în întreaga lume. Statista, un portal german de statistici online, a anticipat că dimensiunea pieței cumpărăturilor online ar putea depăși 4 trilioane de dolari. Numărul comercianților online de parfumuri de damă și bărbați a crescut, de asemenea, rapid de-a lungul anilor.

Cumpărăturile online pot fi complicate. Mirosul este atât de personal încât, chiar dacă obțineți o recomandare de parfum de la cineva, când ajunge pe pielea dvs., s-ar putea să nu se potrivească gustului dvs. Și dacă doriți să ocoliți parfumurile comune pentru cele de nișă, dacă nu sunteți într-un oraș mare, poate fi dificil să găsiți un loc în care puteți testa mai întâi parfumul.

Aici intervine Internetul. Nu numai că puteți comanda aproape orice parfum online (chiar și pe cele rare sau întrerupte), puteți găsi, de asemenea, o mulțime de eșantioane accesibile și linii de parfumuri indie.

E adevărat, cumpărăturile online pot fi, de asemenea, dificile, mai ales pentru că nu puteți mirosi parfumul. Dar odată ce treceți peste asta, opțiunile dvs. sunt nesfârșite. Mai mulți jucători cheie de pe piața parfumurilor se concentrează pe marketingul online și branding-ul lor pentru a atrage mai mulți clienți. Deși ar putea părea dificil să cumpărați un parfum pentru femei online fără a-l testa mai întâi, nu este imposibil. De fapt, există un număr din ce în ce mai mare de femei care preferă să cumpere parfumuri online, ceea ce este convenabil și fără probleme. Acest articol vă oferă cele mai bune sfaturi despre cum să alegeți online parfumul dama potrivit pentru femei.

 

Faceți-vă cercetările

Primii pași critici pentru cumpărarea online a parfumului potrivit sau a oricăror alte produse, este să vă faceți temele. Clienții trebuie să aibă cât mai multe informații înainte de a da clic pe butonul de „checkout”.

De asemenea, ar trebui să parcurgă recenziile altor clienți despre un anumit parfum care le atrage. Mai mult, clienții ar trebui să verifice reputația furnizorilor pentru a asigura veridicitatea parfumului și pentru a evita să fie înșelați.

Totuși, nu uitați să vă urmați instinctele. Oudurile ar putea fi în plină expansiune în popularitate, iar florile fanteziste pot fi cele mai bune alegeri ale celor mai buni prieteni, dar nu ar trebui să selectați niciodată un parfum pe baza opiniilor altor persoane. Este o alegere personală, așa că mergeți întotdeauna cu ceea ce vă atrage în mod natural simțurile și stilul.

 

Ignorați prețul

Statista a raportat că aproape 70% dintre respondenți au spus că prețul este un factor decisiv decisiv atunci când cumpără parfumuri online. Este demn de remarcat faptul că nu toate parfumurile scumpe vor produce o aromă plăcută. La fel, nu toate parfumurile mai puțin costisitoare sunt proaste.

 

Cunoașteți culorile parfumurilor

Brandurile folosesc de obicei culorile ca expresie a identității și personalității lor. În mod similar, culorile pot fi reprezentative pentru parfumuri. A ști care culoare vi se potrivește cel mai bine vă poate ajuta să alegeți parfumurile potrivite online.

Iată câteva culori comune ale parfumului și semnificațiile lor:

  • Verde: semnifică copaci și tinde să aibă un miros de lemn.

  • Negru: indică un miros profund și intens, care este cel mai bun pentru seară.

  • Albastru rece: semnifică prospețimea și de obicei degajă un miros umed și proaspăt. Sunt de obicei utilizate pentru parfumurile acvatice sau marine.

  • Auriu: semnifică bogăția și este un miros exotic și puternic. Acest tip de parfum se potrivește de obicei cu o ținută de seară.

  • Roșu: reprezintă pasiunea, energia, vioiciunea și condimentele.

 

Cunoașteți temele parfumurilor

Parfumurile sunt grupate pe teme sau familii. Cele mai frecvente motive sunt florale, proaspete, lemnoase și orientale. Vă va fi mai ușor să selectați parfumul potrivit odată ce înțelegeți ce reprezintă fiecare temă.

Iată o scurtă descriere a fiecărei teme:

  • Floral: dă un miros de flori, precum crini, trandafiri și iasomie. Acest tip de parfum este perfect pentru doamnele ultra-feminine.

  • Proaspăt: poate reprezenta orice, de la organic la verde până la citrice. Acest tip de parfum este ideal pentru cei care caută un parfum viu sau în aer liber.

  • Lemnos: Poate degaja parfumuri atât în ​​aer liber, cât și parfumuri sofisticate.

  • Oriental: dă un parfum îndrăzneț potrivit pentru oameni senzuali și îndrăzneți.

 

Acordați atenție descrierii produsului

Parfumurile vin de obicei cu un nume, cum ar fi ademenitor, întunecat, nevinovat și multe altele. Unele parfumuri au nume care reprezintă emoții. Adesea, numele descrie atributele parfumului. Prin urmare, clienții pot folosi aceste descrieri și pot alege un parfum care să îi atragă și să le descrie cel mai bine caracterul.

Alegerea celui mai bun parfum online este realizabilă și poate fi și plăcută, atâta timp cât știți cum să îl alegeți pe cel potrivit, fără a-l testa. Unele dintre lucrurile pe care trebuie să le faceți înainte de a cumpăra parfumuri online sunt efectuarea unor cercetări adecvate, studierea culorilor și temelor parfumurilor, citirea descrierii parfumului și evitarea prețului ca factor decisiv final.