După o vară pierdută în pandemie, sezonul cald din 2021 se anunță plin de vacanțe și petreceri în aer liber. Pentru că nu vrei să te prindă pe picior greșit și pentru că ținutele din vara 2019 nu prea mai sunt de actualitate, fă-ți ordine în garderobă și înnoiește-te cu piese de vară din noile tendințe. Noi am făcut o selecție a celor mai apreciate piese în acest sezon, din care te poți inspira și poți alege ce ți se potrivește.

Piese cool pentru femei, în această vară

Regula de aur este să investești inteligent. Poți fi tentată să faci shopping abuziv, însă nu te lăsa pradă tentațiilor! Alege doar ceea ce ai nevoie pentru ținutele din acest sezon și ce este cu adevărat cool.

  • Rochia cămașă este o piesă cu stil, extrem de versatilă. O poți purta atât la plajă, cu o pălărie și papuci sport, cât și seara, la o terasă, cu papuci eleganți, cu toc înalt. Pe Fashion Days găsești o gamă variată de papuci de damă cu care poți purta o astfel de rochie.

  • Pantalonii culotte sunt un alt hit al verii 2021. Deși nu sunt nou veniți în tendințe, acești pantaloni sunt foarte apreciați în acest an. Fie că alegi un model dintr-un material fluid, fie unii mai rigizi, din denim, îi poți purta în ținutele cool, de zi, cu un tricou simplu și sneakerși, sau în cele de seară, cu sandale cu toc și un maiou fin, cu bretele spaghetti.

  • Jacheta bomber din satin, cu imprimeu colorat, este o piesă care arată bine în nenumărate ținute. O poți lua seara, peste un top simplu și o fustă maxi într-o nuanță uni, asortată.

Cele mai tari piese pentru bărbați

Bărbații sunt mult mai practici atunci când fac cumpărături. Ei aleg haine confortabile pe care să le poată purta de dimineața până seara. Există, totuși, câteva piese favorite pentru acest sezon.

  • Șortul chino este de ceva vreme în atenția stiliștilor pentru că se încadrează în acel tip de pantaloni scurți cu stil. Dacă tot e vară, introdu în colecția ta de pantaloni scurti pentru barbati și o pereche de astfel de chinos. Îi poți purta în ținutele de zi, cu papuci și cămașă din in, dar și la un eveniment cu stil, alături de cămașă cu mânecile suflecate până la jumătatea antebrațului și mocasini.

  • Cămașa din in, pentru că tot am vorbit despre ea, este esențială în ținutele de vară. Este rafinată, lejeră, confortabilă și lasă pielea să respire. Poți alege una într-o nuanță pastel precum frez, verde pal, galben pai, bleu sau lila.

  • Blazerul rămâne și în acest an o alegere pentru bărbații rafinați. Din nou o piesă versatilă care se încadrează atât în ținutele de zi, cu pantaloni slim, tricou și sneakerși, dar mai ales în cele pentru a doua parte a zilei. Optează pentru blazerul clasic, navy, dacă vrei să faci o alegere sigură din punct de vedere stilistic.

În vara 2021, atât bărbații, cât și femeile mizează pe piese versatile, cu dublă funcționalitate , care reflectă stil dar au și aspect practic.