Dacă a venit momentul acela când trebuie să cauți un cadou pentru el, fie el tatăl tău, fratele, partenerul sau prietenul, poate fi destul de complicat să găsești ceva potrivit. Dacă îți dorești să oferi în dar un parfum, dar nu știi exact care este preferatul sărbătoritului sau persoanei căreia îi oferi parfumul, există câteva modele cu care nu poți da greși. Iată mai jos care sunt acestea.

Dior Sauvage

Dior Sauvage este un parfum care își are originea în Eau Sauvage din 1966, deși cele două nu aparțin aceleiași colecții. Nasul din spatele Dior Sauvage este Francois Demachy, iar parfumul a fost lansat în 2015. Este inspirat din sălbăticie, spații deschise, cerul albastru și peisajele stâncoase. Notele de vârf sunt de bergamotă și piper. Notele de mijloc sunt de piper sichuan, lavandă, piper roz, vetiver, patchouli, geranium și elemi, iar notele de bază sunt de ambroxan, cedru și labdanum. Dior Sauvage este un parfum aromatic, dar fresh, perfect pentru orice ocazie.

Dylan Blue Versace

Echilibrat, masculin și intens , acest parfum care apare pe piață în 2016 va fi un cadou de neuitat pentru acei bărbați energici și foarte masculini cărora le place să trăiască viața cu intensitate. Face parte din familia aromatic-fougere și a fost lansat în 2016. Nasul din spatele acestui parfum a fost Alberto Morillas. Notele de vârf sunt de bergamotă, grapefruit, note acvatice și frunză de smochin. Notele de mijloc sunt de ambroxan, patchouli, piper negru, frunză de violetă și papyrus, iar notele de bază sunt de tămâie, mosc, boabe de tonka și șofran. Fixarea sa pe piele este foarte bună și este un parfum versatil, potrivit pentr diferite evenimente, perfect pentru a fi oferit ca și cadou.

Le Mal Jean Paul Gaultier

Un parfum senzual, enigmatic și revigorant care, de când a fost lansat în 1995, nu și-a pierdut valabilitatea sau rafinamentul. Aparține familiei olfactive orientale-fougere și va fi un cadou ideal pentru bărbații de toate vârstele, deși merge mai bine pentru adulții contemporani, care se bucură de arome care nu sunt prea robuste, dar puternice și cu o notă dulce. Notele de vârf sunt de pelin, cardamom, bergamotă, menta și lavandă. Notele de mijloc sunt de chimion, scorțișoară și flori de portocal, iar notele de bază sunt de lemn de santal, cedru, vanilie, tonka și chihlimbar. Este construit pe constraste: tradițional și îndrăzneț, proaspăt și discret, puternic și senzual.

Armani Code Giorgio Armani

Acest parfum pentru bărbați sofisticați aparține familiei olfactive orientale picante și a fost lansat în 2004, într-o prezentare sticlă întunecată, cu linii simple și alungite. Acordul său olfactiv echilibrează intensitatea cu prospețimea într-un mod exemplar, obținând ca rezultat o aromă clasică care i-a adus premiul FIFI pentru cel mai bun parfum masculin de lux. Nasul din spatele acestui parfum a fost Antoine Lie. Notele de vârf sunt de bergamotă și lămâie. Notele de mijloc sunt de anason, floare de măslin și lemn de guaiac, iar notele de bază sunt de piele, boabe de tonka și tutun. Armani Code va fi cel mai bun cadou pentru domnii clasici, sofisticati, care iubesc luxul si confortul.

L’Homme Ideal Guerlain

Clasic, simplu și puternic , această creație rafinată din 2014 se naște sub familia olfactivă lemnoasă-aromatică. Sticla sa cristalină simplă, cu linii curate și drepte, este încoronată cu un capac negru, care evidențiază elixirul său auriu. Notele sale de varf de citrice, rozmarin si floare de portocal cedeaza locul unei inimi de migdale si boabe de tonka si un fundal solid de cedru, piele si vetiver, rezultand un acord olfactiv proaspat si dur, si cu un dulce usor care nu este ingrozitor. Are un silaj moderat și persistența sa pe piele variază de la moderată la lungă durată, fiind perfect pentru nopți și ocazii speciale. Este un cadou potrivit pentru domnii moderni, eleganți, dar totuși îndrăzneți.