Industria cosmeticelor şi a produselor de beauty a evoluat extrem de mult în ultimii ani. Produsele au ingrediente din ce în ce mai calitative şi prietenoase cu mediul, iar produsele de make-up sunt mai versatile că niciodată.

În prezent, există produse de beauty pentru aproape orice fel de nevoie sau dorinţă a pasionatelor de frumuseţe. De la produse de îngrijire, parfumuri, make-up şi până la dispozitive cosmetice, nu există o perioadă mai bună pentru a dedica timp îngrijirii de calitate.

Totuşi, poate fi dificil să faci diferenţa între produse de calitate, cu ingrediente şi tehnologii avansate şi produse create în baza unor trenduri. Trendurile vin şi pleacă, însă principiile îngrijirii şi machiajului de calitate rămân.

Dacă vrei să îţi completezi trusa sau rutina de beauty şi îngrijire, am pregătit pentru tine o listă cu cele mai cool şi eficiente produse şi dispozitive pe care trebuie să le încerci:

 

Aparatele de epilare IPL

Epilarea definitva este o metodă eficientă de a scăpa pe termen lung de părul nedorit. Numeroase saloane şi clinici dermatologice oferă astfel de proceduri, însă aceste proceduri nu se potrivesc tuturor doamnelor şi domnişoarelor.

Poate nu îţi doreşti să plăteşti sume mari de bani pentru epilarea definitivă în salon sau poate nu dispui de suficient timp pentru astfel de şedinţe.

Aparatele de epilare cu IPL sau lumină pulsată pentru acasă sunt o soluţie excelentă dacă vrei să scapi de părul nedorit fără bătăi de cap. Acestea se pot utiliza pe mai multe zone ale corpului, au foarte puţine contraidincatii şi încetinesc semnificativ creşterea părului.

Poţi să incluzi un astfel de dispozitiv în trusa ta de beauty şi să scapi de părul inestetic cu doar câteva şedinţe. Mai apoi, întreţinerea rezultatelor o vei face tot acasă cu acelaşi aparat.

Pentru a-l folosi în siguranţă, cere sfatul medicului dermatolog, ca să te asiguri că această procedură nu îţi este contraindicată.

Parfumurile arăbeşti

În ultimii ani, au apărut pe piaţa o mulţime de parfumuri, brand-uri de nişă şi arome inedite. Dintotdeauna, aromele orientale au fost adorate de iubitorii de parfumuri. Acestea sunt puternice, persistente şi se remarca întotdeauna în mulţime.

Parfumul arăbesc are avantaje imbatabile, de la preţurile accesibile şi până la persistenta imbatabilă. Alege un parfum arăbesc în colecţia ta de beauty dacă vrei să te remarci printr-un miros deosebit, fără să ai nevoie de mai mult de unul sau două spray-uri de produs.

Există numeroase tipuri de note pe care le poţi regăsi într-un parfum arăbesc, de la cele de oud şi până la cele de mosc, ambra sau iasomie. Astfel, va fi uşor să găseşti o aromă care să se potrivească stilului tău.

Uleiul pentru păr

Îngrijirea părului a devenit la fel de importanta precum cea a tenului în rutinele de beauty. Fie că ai părul vopsit sau nu, este important să îi oferi acestuia hidratare şi protecţie. Uleiul pentru păr merită un loc în trusa ta de îngrijire.

Dacă vrei un păr strălucitor, hidratat şi protejat de factorii de mediu, foloseşte uleiul de păr după fiecare spălare. Acesta va oferi un parfum delicat părului tău şi o hidratare corespunzătoare.

Uleiul pentru păr se poate aplica atât pe părul umed, cât şi pe cel uscat. Dacă ai un păr gras, atunci foloseşte astfel de produse în zona vârfurilor sau pe lungimi şi evită aplicarea lor la rădăcină.

Balsamul de buze colorat

Produsele pentru colorarea buzelor sunt ideale atât în machiajele de zi, cât şi în cele de seară. Totuşi, pentru că orice fel de machiaj să arate impecabil ai nevoie ca buzele tale să fie hidratate şi îngrijite.

Balsamul de buze colorat are atât rol de îngrijire, cât şi de produs de make-up. Include în arsenalul tău de machiaj un balsam de buze colorat în nuanţa preferată, Poate fi nude, roşu, roz sau corai şi îl poţi asorta cu orice tip de machiaj.

Testează produsele de mai sus care ţi se potrivesc şi actualizează-ţi trusa de îngrijire, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.