În ultimii ani, designul interior a prins contur şi a cunoscut o dezvoltare deosebită pe piaţa din România. Mult mai important este văzut acest domeniu de către români și mult mai accesibil. Produsele, ideile şi conceptele sunt tot mai variate şi prezentate sub diverse forme, motiv pentru care piaţa obiectelor de design interior a crescut semnificativ şi este în continuă expansiune. Trendurile actuale mizează pe partea creativă şi prezintă multe design-uri interioare care încorporează tipuri variate de semineu, însă pun accent în egală măsură pe eficiența încălzirii locuinţei.

De aceea, semineele pe lemne sau sobele român piesa de rezistenţă pentru mulţi proprietari.

Numărul firmelor care se axează pe produse şi servicii pentru înfrumuseţarea spaţiilor se înmulţeşte, iar gamele şi ofertele sunt tot mai diversificate. Majoritatea magazinelor care deţin obiecte de design interior pot fi accesate doar fizic, nu online. Motivul? Cei mai mulţi cumpărători preferă să fie siguri că obiectul dorit corespunde cu cel cumpărat, ca material, textură şi model, de aceea optează pentru varianta drumului către magazinul dorit.

În domeniul semineelor însă, lucrurile stau diferit. Încă din anul 2006 multe companii din România au ales mediul online pentru vânzare, pe lângă magazinele fizice. Pe lângă faptul că au rol esenţial în înfrumuseţarea spaţiului şi a creării unei ambianţe speciale, şemineele creează un confort termic pe o zonă mare de acoperire.

Într-un fel putem spune că trăim într-o eră a șemineelor, și asta pentru că din ce în ce mai multă lume, vorbind și de români, aleg ca la construirea unor locuințe să adauge și un șemineu, acesta putând fii fi clasic, modern sau rustic. Atunci când vine vorba de alegerea unui șemineu specialiștii în domeniu au observat că românul este mai pretențios. Și asta pentru că pe lângă un raport calitate-preț avantajos caută și o echipă de profesionaliști ce se află în spatele construcției, echipă care să lucreze prompt și calitativ pentru ca tu să îţi transformi locuinţa în „acasă”.

Vrei să dai un alt aer locuinţei tale, vrei să aibă personalitate şi o căldură aparte? Atunci un semineu este alegerea perfectă. In functie de preferintele tale, spatiul de care dispui si buget, cei de la Șeminee Sibiu, te ajută să alegi cea mai buna varianta pentru tine. Magazinul www.semineesibiu.ro include o gamă largă de produse: șeminee pe lemne, semineu pe gaz, focare, sobe pe lemne, termoșeminee, cos de fum și alte accesorii pentru șemineul tău.

Șeminee Sibiu și PEFOC.ro au fost pionieri în acest domeniu, fiind primii care s-a dedicat în principal comercializării acestor şeminee pe internet. PEFOC.ro este prima companie care a trimis focarele pentru şeminee şi toate celelalte materiale prin curier rapid la adresa clientului, fără ca acesta să mai fie nevoit să facă efortul de a transporta o aşa mare greutate de la magazin până la propria locuinţă.

Nu mai ezita să faci cumpărături online! Intră pe site-ul celor de la Șeminee Sibiu, vezi ce modele au instalat în toată țara, iar apoi alege ce ți se potrivește. Magazinul online de șeminee oferă transport gratuit ca un cadou din partea echipei. Nu sta pe gânduri şi alege Șeminee Sibiu pentru locuinţa ta, oriunde s-ar afla!