Dacă simțiți nevoia să oferiți locuinței dumneavoastră un aspect nou, mai modern și mai elegant, puteți opta pentru stilul scandinav, atât de apreciat în ziua de astăzi. Puteți începe prin achiziționarea unor scaune moderne pentru living sau pentru bucătărie, într-o nuanță apropiată celei a pereților.

În continuare, vă veți putea alege mobila pe care va fi așezat televizorul sau colecția de cărți, rafturile de perete pe care vor fi puse ramele foto cu amintiri și canapeaua pe care vă veți relaxa după o zi grea de muncă. Desigur, toate acestea sunt importante și, într-o oarecare măsură, ușor de ales, scaunele moderne de living sau de bucătărie având însă nevoie de o atenție specială. Alegerea acestora din urmă se poate dovedi dificilă mai ales în situația în care zecile de modele disponibile pe piață sunt toate atât de frumoase.

Cum alegeți scaunele moderne în stil scandinav?

Înainte de toate, trebuie să ne gândim unde avem nevoie de scaune, căci în funcție de locul în care vor fi amplasate, criteriile de selecție vor fi diferite. Așadar, ca piese de mobilier folosite pentru relaxare sau pentru momentele în care luam masa, scaunele pot fi folosite în două încăperi: în bucătărie și în living.

  • Scaune de bucătărie moderne – cum le alegem?

Momentul în care mâncăm trebuie să fie unul special, în care ne bucurăm de gustul perfect al preparatelor. Comoditatea în această situație trebuie să fie cât mai mare. De aceea, scaunele de bucătărie trebuie să fie, în primul rând, comode, cu șezut moale și cu spătar înalt și drept. O poziție corectă, dreaptă, în momentul în care luăm masa, va asigura o digestie optimă și o asimilare corectă a nutrienților din alimente.

Referitor la aspect, un scaun scandinav trebuie să se încadreze cromatic în decorul bucătăriei. De exemplu, dacă în întreaga încăpere predomină non-culorile, putem opta pentru scaune în culori mai îndrăznețe, care să contribuie la crearea unui atmosfere vesele. Pe de altă parte, alegerea unor scaune moderne albe, în linii simple, este mereu inspirată, chiar recomandată de către specialiști, fiind emblematică pentru decorul în stil scandinav. Albul nu doar că va oferi mai multă luminozitate spațiului, dar va reuși să contureze mai bine frumusețea decorațiunilor alese și pe cea a pieselor de mobilier curajoase (alese astfel încât să spargă monotonia).

  • Scaune de living moderne – cum le alegem?

Dat fiind faptul că livingul este una dintre cele mai utilizate încăperi ale unei locuințe, aspectul acesteia este foarte important. Același lucru este valabil și în cazul unui scaun scandinav modern pentru sufragerie. De data aceasta trebuie să punem accent pe partea estetică a acestor piese, însă nu trebuie să neglijăm nici confortul pe care ni-l pot oferi. Din nou, cromatica reprezintă criteriul de bază în funcție de care alegem aceste scaune moderne de living. Din punct de vedere al culorii, scaunele trebuie să completeze armonios decorul încăperii sau, din contră, să spargă monotonia într-un mod controlat și delicat.

Referitor la dimensiune, un scaun scandinav de sufragerie nu trebuie să fie prea înalt, căci acest lucru va diminua din comoditate. În schimb, poate dispune de un spătar mai scund și mai înclinat, pentru ca poziția în care ne vom așeza pe acesta să fie una cât se poate de comodă și relaxantă.

Scaune de bucătărie moderne și elegante by NoRDA

De îndată ce v-ați hotărât că stilul scandinav este cel care vă definește și sunteți pregătiți să decorați sau să redecorați întreaga locuință, vă puteți găsi inspirația pentru piesele de mobilier și cele de decor pe nordashop.com.

De ce NoRDA? Cu un deosebit simț al frumosului, al eleganței și al funcționalității, compania NoRDA le pune la dispoziție românilor zeci de produse realizate cu foarte mare atenție, din materiale net superioare din punct de vedere al calității și al rezistenței. Fie că sunteți în etapa în care căutați scaune de bucătărie moderne, în cea în care doriți să achiziționați canapele pentru living sau că ați trecut deja la următorul nivel și aveți nevoie de elemente decorative de tipul oglinzilor, al vazelor sau lampadarelor estetice, site-ul companiei abundă în astfel de produse originale.

Altfel spus, pentru că zeci de clienți mulțumiți au revenit cu mare drag pe site-ul nordashop.com pentru noi achiziții, vă îndemnăm să-l descoperiți și dumneavoastră, (asta dacă nu ați făcut-o deja) pentru a vă convinge de diversitatea și frumusețea produselor.