Dacă vă numărați printre doamnele pasionate de modă, atunci probabil știți deja că și în acest sezon adidașii sunt cea mai versatilă încălțăminte. De la cei de pânză pentru sport, până la cei din piele, de oraș, aveți o mulțime de modele din care să alegeți. Însă dacă aveți deja o pereche favorită și nu știți de unde să începeți atunci când vă gândiți la asortarea de primăvară, atunci rămâneți cu noi. În rândurile ce urmează ne propunem să vă ajutăm pe această cale prin a vă prezenta câteva ținute trendy pe care le puteți aborda. Vă vom explica cum puteți asorta încălțămintea favorită în funcție de stilul dumneavoastră vestimentar și astfel veți obține ținute minunate de primăvară. Fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Deși doamnele au un stil de îmbrăcăminte aparte și original, când vine vorba de încălțăminte și ele își doresc să dispună de confort, asemenea domnilor. De aceea, majoritatea optează pentru o pereche de adidași damă pe timpul primăverii. Această încălțăminte dispune de modele și culori versatile, ușor de asortat, dar și de avantajul că vă ferește de precipitațiile neprevăzute. Cu toții știm că primăvara are și perioade capricioase, așa că de ce să nu profitați de confort și protecție maximă cu ajutorul adidașilor? În continuare, vrem să ne concentrăm pe outfiturile promise. Vă vom ajuta să vă asortați pantofii favoriți după stilul vestimentar: classy, modern sau sporty. La final, suntem convinși că veți obține ținute extraordinare, ce vor impresiona pe toată lumea. Indiferent că aveți o pereche de adidași New Balance de damă sau adidași Puma de damă, cu siguranță vă veți face remarcată asortându-i după exemplele următoare.

  • Classy

Începem cu cel mai rafinat stil vestimentar din lume și anume, cel classy. O doamnă îmbrăcată elegant și clasic se va remarca prin feminitatea și delicatețea de care dă dovadă. Dacă vă regăsiți în acest stil, atunci iată cum vă puteți asorta adidașii de damă favoriți în acest sezon:

  • Cu fustă: primul exemplu vine în atenția fustelor, bineînțeles. Fie că alegeți o piesă de blugi sau de satin, fie că optați pentru lungimea scurtă sau cea obișnuită, fusta asortată cu adidași vă va oferi confort, libertate în mișcare și eleganță. Completați ținuta cu un tricou slim fit și accesoriile favorite și veți vedea cum outfitul dumneavoastră va prinde personalitate.

  • Cu sarafan: pe de altă parte, dacă vă doriți să ieșiți și mai mult în evidență, iată că puteți alege și sarafanul. Această rochie scurtă din blugi va emana rafinament cu un strop de modernism oriunde v-ați duce. Asortând-o cu perechea de adidași tip bascheți, veți întoarce toate privirile.

  • Modern

Următorul stil de îmbrăcăminte pe care vrem să ne concentrăm este cel modern. Acesta se întâlnește foarte des în ziua de azi, în special la domnișoarele de până în 30 de ani. El se remarcă prin elementele masculine îmbinate cu cele feminine, ce scot în evidență funcționalitatea și utilitatea hainelor. Iată cum puteți asorta adidașii dacă vă numărați printre doamnele moderne:

  • Cu pantaloni cargo: această pereche de pantaloni s-a făcut remarcată în lumea modei de mai bine de doi ani. Utilitatea de care au dat dovadă, prin multitudinea de buzunare și accesorii suplimentare, a făcut ca acești pantaloni să fie îndrăgiți pretutindeni. De aceea, iată că îi puteți asorta și dumneavoastră în această primăvară folosind adidașii de damă favoriți și un tricou oversized sau cropped. Este esențial să optați pentru unul dintre aceste două tricouri deoarece acestea sunt singurele care se vor potrivi 100% cu stilul cargo pe care vi-l doriți.

  • Cu blugi: desigur că nu am uitat de blugi, cea mai versatilă piesă vestimentară din lume. După cum probabil v-ați dat seama, stilul modern pune accentul pe hainele peste mărime. Așa că ne simțim nevoiți ca și în cazul blugilor să vă recomandăm o pereche dreaptă și largă. Așa vă veți asorta cel mai bine cu stilul vestimentar în cauză. Puneți alături și un hanorac fără fermoar în ton cu nuanța adidașilor și veți dispune de confort pe deplin.

  • Sporty

Nu în ultimul rând, mai avem să vă vorbim și despre stilul sporty. Acesta se remarcă prin îmbrăcămintea lejeră, de obicei cu trening sau alți pantaloni comozi. Dacă vă numărați printre doamnele care adoră să facă mișcare în aer liber și considerați că acesta este stilul vestimentar care vi se potrivește, atunci iată cum îl puteți asorta:

  • Cu trening sau biker shorts: dacă vă doriți să ieșiți la alergat prin parc sau să mergeți cu bicicleta, puteți opta pentru trening sau biker shorts asortați cu cel mai comod tricou și perechea de adidași de damă. Vă veți simți mai confortabil ca niciodată.

  • Cu pantaloni trei sferturi: și ultima dar nu cea din urmă idee de asortare este cea cu pantaloni trei sferturi. Supranumiți și jorts sau bermude, acești pantaloni cu crac larg dispun de o lungime potrivită, nici prea lungă, nici prea scurtă, ce oferă respirabilitate și libertate în mișcare. Sunt potriviți acestui stil fiindcă pot fi folosiți și la sport. Asortați-i cu adidașii tip teniși, un tricou și o jachetă și ați obținut un outfit super cool.

Acum că ați aflat cum puteți asorta adidașii de damă în acest sezon, tot ce vă rămâne de făcut este să alegeți stilul favorit și să vă lăsați imaginația să zboare pentru a crea cele mai frumoase ținute.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că v-am inspirat cu sfaturile oferite și că acum sunteți pregătită să vă completați garderoba de primăvară. Pentru și mai multe idei, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping!