Mai mult ca sigur că și tu ai ajuns absolut îndrăgostit de fâșia aia de sticlă și metal pe care o porți cu sfințenie și simț de răspundere în buzunar, oriunde mergi. Și dacă această descriere este prea criptică, da, ne referim la telefon. Nu prea ai cum să negi faptul că telefonul a ajuns o extensie a mâinii tale. Te-ai pierdut pe stradă și vrei să ajungi într-un loc nou? Scoți telefonul din buzunar și ai intrat repede pe aplicația care îți arată exact pe unde să o iei. Vrei să prinzi foarte repede oferta aia la pantofi? Scoți telefonul, intri în aplicație și i-ai și comandat. Ai nevoie de o rețetă nouă de prăjitură cu vanilie? Scoți telefonul din buzunărașul șorțului și ai căutat pe internet. Concluzia pe care poți să o tragi din toate astea? Telefonul este mereu cu tine, mereu gata să îți livreze informația pe care o cauți și mereu pregătit să te țină ocupat. Cu alte cuvinte, poți spune că ai toată lumea la o mână în buzunar distanță.

Însă, acest articol nu este despre cât de cool și minunate sunt telefoanele și cât de mult te ajută. Acest articol este mai mult ca un ghid care să te ajute să îți alegi modelul de Samsung S23 potrivit pentru tine. Pentru că, da, sunt mai multe modele din care poți alege ceva potrivit pentru tine. Astfel, dacă erai în căutarea unui nou telefon și nu prea știai ce să alegi, hai să citești puțin despre modelele de Samsung S23.

Care-s micile diferențe la modelele de S23, față de cele de anul trecut?

Normal, nu se putea lansa un model nou de telefon, fără să vină și cu câteva schimbări. Fie ele mai mari sau mai mici. Modelele care au avut parte de schimbări mai notabile sunt Samsung S23 Plus și modelul de bază, Samsung S23. Anul acesta, camerele sunt ieșite în relief, spatele telefoanelor este mat, iar colțurile sunt mai rotunjite.

Pe lângă aceste mici detalii au apărut și noi culori disponibile la modelele de S23. Este vorba despre verde pastel și violet pastel. În plus, se mai adaugă și o schimbare mai mică adusă ecranului. Acesta este puțin mai plat, dar nelipsit de curbele discrete care se formează la marginea ecranului.

Schimbările care nu se văd la prima vedere

Mai sus am vorbit despre schimbările relativ mici care au venit la pachet cu modelele de S23. Însă, acum vom vorbi despre ceea ce nu se observă chiar din prima, dar se simt atunci când vei utiliza unul dintre modele.

Prima chestie care s-a îmbunătățit, și care te va interesa foarte tare, este funcția de încărcare rapidă. Practic, această funcție îți încarcă foarte repede telefonul, fără să îți deterioreze bateria. Pe lângă asta, ceea ce s-a mai schimbat este și procesorul care este mai puternic plus luminozitatea ecranului.

Despre modelele de S23

Modelul de bază al seriei, dar și fratele mic și puternic este Samsung S23. Acest telefon este cumva definiția expresiei „mic, dar ridică”. Este un telefon de dimensiuni potrivite, cu o baterie rezistentă și tot tacâmul.

Samsung S23 Plus este fratele său mai mare și este fratele mijlociu. Cumva, ar trebui să privești acest telefon ca pe o variantă mai mare a unui S23. Are un ecran mai mare, baterie mai mare, iar în rest este destul de asemănător cu fratele mai mic.

Ultimul, și cel mai cel dintre modele este Samsung S23 Ultra. De ce e atât de special acest Samsung S23 Ultra? Ei bine, poate un prim motiv este că există modele de Samsung S23 Ultra care au 12 GB RAM. Sau poate pentru că poți să folosești un Samsung S23 Ultra și ca pe o agendă, și ca pe un calculator, și ca pe un aparat de fotografiat cu care face poze foarte impresionante.