Cei care locuiesc la bloc știu prea bine sentimentul de spațiu insuficient sau prea mic. Inventivitatea acestora este mereu pusă la încercare, căci trebuie să găsească întotdeauna soluții de a mări spațiul sau cel puțin de a crea impresia unuia mai mare. Din fericire, evoluția tehnologiei a dus la crearea unor sisteme performante de închidere pentru balcon, pe baza unor panouri de sticlă glisante. Acestea aduc avantaje enorme proprietarilor care aleg să își izoleze balconul astfel, iar dacă sunt achiziționate din cadrul unei firme specializate, atunci în mod cert eficiența lor va fi dovedită.

Care sunt avantajele sistemelor de închidere a balconului cu sticlă?

Departe de-a fi adevărate, părerile generale ale necunoscătorilor referitoare la fragilitatea sticlei sunt nejustificate, mai ales în ziua de astăzi când dispunem de posibilități tehnologice atât de avansate. Cu alte cuvinte, ceea ce încercăm să spunem este că aproape toate îndoielile referitoare la panourile de sticlă care intră în alcătuirea sistemelor de închideri pentru terase sau balcoane sunt nejustificate. De ce? Pentru că majoritatea acestor foi de geam sunt securizate și chiar dublate, astfel încât nu reprezintă nici un pericol pentru locuitorii casei.

Pe lângă faptul că sunt soluții sigure, trebuie să spunem că un alt mare avantaj al acestor sisteme de închidere pentru terase sau pentru balcoane oferă o senzație incredibilă de spațiozitate și de luminozitate, balconul sau terasa devenind astfel spații folosibile. Mai mult decât atât, camera sau camerele care dau direct spre aceste spații vor beneficia de mai multă lumină naturală, grație sistemului de închideri bazat pe panouri de sticlă cu profiluri de îmbinare aproape invizibile.

Aerisirea se va face mult mai simplu, sistemele glisante cu sticlă vor permite o deschidere completă, astfel încât cantitatea de aer provenită va fi foarte generoasă. În plus, curățarea se face foarte rapid, cu ajutorul unei soluții speciale de geam și a unei lavete.

Motive pentru care merită să investești în sistemele de închideri pentru terase și balcoane de la Rom Decor

În experiența sa vastă pe piața din România, compania Rom Decor a reușit să se detașeze de concurență prin calitate, simț estetic și eficiență în ceea ce privește produsele puse la dispoziție clienților. Dacă este un singur lucru pe care compania l-a înțeles în cei peste 16 ani de existență pe piață, este că românii sunt impresionați, în primul rând, de calitate și, abia apoi, de aspectul estetic al unui produs. Aceste lucruri sunt valabile și în cazul sistemelor de închideri de terase sau balcoane oferite de Rom Decor. Știind că românii sunt interesați de partea funcțională a acestora, proiectanții echipei au realizat aceste sisteme în conformitate cu nevoile și dorințele acestora.

În cele trei sisteme de închideri pentru terase disponibile în portofoliul companiei, Gemini Confort, Gemini Thermo Protect și Gemini Slide, specialiștii companiei au avut grijă să includă aproape toate nevoile și cerințele actuale ale pieței. Mai mult decât atât, aceste sisteme de închidere pentru balcoane au un preț excelent, dacă luăm în considerare toate avantajele aduse proprietarilor. Iată doar câteva dintre acestea:

  • pot fi aplicate pe orice structură de balcon, indiferent dacă acesta este plat, în arcadă sau în colțuri;

  • sunt sisteme versatile, care pot fi folosite atât pentru închiderea terasei, cât și pentru cea a balconului;

  • beneficiază de un mecanism brevetat de blocare a panourilor de sticlă ABL (Auto Block Lock) prin intermediul căruia închiderea și deschiderea acestora se realizează în mod facil și sigur;

  • în funcție de spațiul în care vor fi montate, grosimea panourilor de sticlă va fi diferită și adaptată spațiului (pentru Gemini Confort, grosimile disponibile sunt 8, 10 sau 12 mm, în schimb, pentru Gemini Thermo Protect și Gemini Slide, grosimea sticlei termoizolante este de 28 de mm);

  • roțile brevetate High Speed permit deplasarea panourilor de sticlă în mod silențios și lin, pentru confortul maxim al locuitorilor;

  • aceste sisteme de închideri de terase cu sticlă glisantă (sau de balcoane) dispun de proprietăți izolatoare excelente, permit aerisirea și luminarea optimă a încăperilor care dau spre balcon/terasă și le permit locuitorilor să se bucure de o priveliște panoramică, grație deschiderii complete a panourilor de sticlă.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unora dintre cele mai bune metode de izolare a spațiului destinat relaxării (terasa sau balconul), alegeți cu încredere sistemele companiei Rom Decor și asigurați-vă, astfel, că spațiul dumneavoastră va fi ferit de intemperii pentru foarte mult timp de acum încolo.