Nedotarea în timp util cu case de marcat cu jurnal electronic este acoperită de legislația prevenirii, ceea ce înseamnă că firmele pot scăpa fără amendă la prima abatere.

Dupa cum știți, prin Hotărârea de Guvern nr. 701/2018, a fost introdusă o noua contravenție care face obiectul Legii prevenirii, și anume contravenția stabilită la art. 10, lit. cc), din O.U.G. nr. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Atunci când inspectorii Fiscului vin la firme să verifice dacă și-au luat case de marcat cu jurnal electronic, aceștia vor aplica AVERTISMENTE, în anumite condiții printre care: 

  • compania nu-i dotată cu casă de marcat cu jurnal electronic, dar există pe piață aparate și s-a făcut comandă la un distribuitor autorizat: se dă avertisment și se stabilește un termen scurt pentru dotare și fiscalizare;

          În acest sens, FiscalOnline.ro (www.fiscalonline.ro) vine în întâmpinarea agenților economici care nu și-au achiziționat încă Casa de Marcat conformă cu noile reglementari legislative, prin CAMPANIA DE IARNA FISCAL ONLINE (https://www.fiscalonline.ro/blog/evita-riscul-unei-amenzi-anaf-pentru-noile-case-de-marcat-cu-un-avans-de-100-lei) din perioada 01 decembrie 2018 -  28  februarie 2019.

          Comandă casa de marcat de la FiscalOnline.ro, iar cu un minim avans DE DOAR 100 LEI, îți vei putea rezerva aparatul fiscal până cel târziu la data de 28 FEBRUARIE 2019.

Avem DISPONIBILE DIN STOC casele de marcat de la brandurile: Datecs, Daisy, Incotex, Custom, Tremol etc.

Foarte important de știut este că prevenirea acoperă numai societățile care își schimbă casele vechi de marcat, nu și pe cele care sunt găsite în ilegalitate, adică cele care n-au nici măcar aparate de marcat cu jurnal tipărit.

Pentru mai multe informații cât și Regulamentul Campaniei te așteptăm la magazinul nostru din Oradea, str. Traian Moșoiu, nr. 6,  la nr. de telefon  0359.194.303 / 0744.166.694,  cât și pe adresa de email:  comenzi@fiscalonline.ro  sau pe www.facebook.com/fiscalonline.ro