În primul rând, hanoracele sunt articole de îmbrăcăminte călduroase cu mâneci lungi și o glugă la spate, dar gluga este opțională. Există și hanorace fără glugă. Cele cu glugă sunt foarte populare în rândul tinerilor, dar chiar și adulții ar trebui să aibă cel puțin un hanorac cu glugă în dulapul lor. Purtarea lui te poate face să arăți foarte cool, la fel ca una dintre acele persoane care urmăresc îndeaproape ultimele tendințe în materie de modă streetwear.

De aceea, cei mai populari retaileri de îmbrăcăminte din lume au mizat mult pe hanorace în ultima vreme. Dar, chiar dacă există o abundență de site-uri web de unde poți găsi mii de modele diferite de hanorace, există și jucători relativ noi în joc.

 

Care sunt beneficiile purtării hanoracelor?

 

În primul rând, un hanorac poate acționa ca un pulover pentru a vă ține de cald. Asta pentru că are mâneci lungi, iar țesătura folosită pentru ele este asemănătoare cu tipul de material cu care se confecționează haine pentru sezonul rece. Gradul de căldură pe care ți-l poate oferi depinde de grosimea țesăturii și de tipul de material care este folosit pentru a confecționa hanoracul. De obicei, puteți ști acest lucru simțind materialul cu mâinile.

Gluga de la spate vă poate proteja și de ploaie și zăpadă. Dar nu te baza prea mult pe ea pentru că este făcută din aceeași țesătură și se va uda destul de repede dacă plouă abundent. Gluga are un cordon de strângere pentru a o strânge sau a o slăbi cât de mult doriți.

Dar să nu uităm că hanoracele te pot face să arăți mai elegant. Persoanele care se inspiră din moda de stradă adoră să poarte hanorace cu glugă oriunde merg; probabil că pentru ei este ca un tricou. Adaugă o șapcă frumoasă și o pereche de ochelari de soare eleganți, cu gluga pe cap, și cu siguranță vei întoarce multe capete pe stradă.

Dacă vă întrebați de ce hanoracele sunt atât de confortabile, probabil că are mult de-a face cu materialul moale din care sunt confecționate. Țesătura este concepută pentru a se simți aproape ca o pătură moale. De aceea, oamenii au o senzație atât de mare de confort atunci când poartă hanorace.

 

Ce sunt hanoracele din bambus și beneficiile lor?

Există multe mărci de hanorace confortabile disponibile în zilele noastre. De exemplu, acum puteți lua un hanorac Bamboo pentru bărbați, care este fabricat din țesătură de bambus durabilă și confortabilă. Așadar, care sunt beneficiile de a purta hanorace din materiale inovatoare?

Idei de jachete bărbați

Purtarea bambusului și a altor modele alternative de hanorace au beneficii mari datorită calităților lor excelente absorbante și antibacteriene, cum ar fi următoarele:

 Împiedicați îmbibarea cu transpirație și mirosuri corporale: Spre deosebire de hanoracele sintetice care vă vor face să vă simțiți cu ușurință transpirați, bambusul și țesăturile inovatoare similare dispun de calități de absorbție excelente care oferă căldură confortabilă fără a vă îmbiba în transpirație. Puloverele din bambus vă pot face să vă simțiți bine în timp ce țineți sub control mirosul corporal nedorit.

- Preveniți alergiile: Dacă suferiți de eczeme sau de sensibilitate a pielii, este important să purtați haine care sunt hipoalergenice pentru a evita mâncărimile sau iritațiile. Hanoracele din bambus sunt delicate cu pielea, foarte respirabile și hipoalergenice în mod natural, menținându-vă astfel pielea ferită de semnele și simptomele crizelor alergice.

- Vă țin confortabil de cald: Bambusul și alte țesături inovatoare reglează corect temperatura corpului. Prin urmare, aceste hanorace vă vor ajuta în mod eficient să vă mențineți cald și confortabil în timpul lunilor reci.

- Prietenos cu mediul: Deoarece bambusul este o plantă cu creștere rapidă, bambusul organic este perfect pentru a confecționa în mod durabil haine precum hanoracele. Dacă sunteți în căutarea unor hanorace noi și inovatoare pe care să le adăugați la colecția dvs., luați în considerare hanoracele din bambus, care vă vor ajuta în același timp să conservați mediul înconjurător.

 

Când să porți hanoracul

Hanoracele sunt piesele perfecte de purtat atunci când este frig afară. Pentru a vă ține de cald, ar trebui să alegeți hanorace care sunt realizate cu un procent ridicat de bumbac. Cu cât este mai gros hanoracul, cu atât te vei simți mai cald și va trebui să porți mai puține lucruri pe dedesubt.

Hanoracele fără glugă sunt, de asemenea, un lucru bun de purtat la o ocazie care se află între formal și casual. De exemplu, atunci când vrei să te întâlnești cu prietenii sau cu familia, sau când vrei să te întâlnești cu partenerii tăi de afaceri care îți sunt și ei foarte apropiați. Atunci când porți un hanorac pentru o ocazie formală, nu este nevoie să porți cămăși cu guler dedesubt. Cămășile care nu au guler (cum ar fi tricourile) sunt cele mai bune piese de purtat sub hanorace de barbati sau de dama.

În continuare, hanoracul este, de asemenea, perfect pentru acele momente de lene, când vrei doar să te relaxezi. După ce te-ai întors acasă de la serviciu și ai făcut un duș, poți să tragi pe tine un hanorac ușor și să te plimbi în parc pentru a te relaxa. Vrei să te uiți la serialul tău preferat? Ia-ți hanoracul preferat și apasă play.