GIG Impex și Ford Trucks, prin intermediul Cefin Trucks, reprezentantul companiei americane în România, și-au dat mâna pentru a deschide la Oradea un service pentru autocamioane care atinge cele mai înalte standarde de calitate.

În cursul zilei de joi, 22 iulie, pe Calea Clujului nr. 294, a avut loc deschiderea oficială a celui mai nou service destinat camioanelor din municipiul Oradea. La festivitate au participat reprezentanți ai mediului de afaceri bihorean, dar și al autorităților locale, chiar prin persoana primarului orașului Oradea, Florin Birta.

Istoria companiei GIG Impex a început exact în urmă cu 30 de ani atunci când Ioan Gavriș a pus bazele societății a cărei activitate era dedicată exclusiv transportului intern și internațional de persoane. Bucurându-se de o dezvoltare progresivă, în anul 2003, Ioan Gavriș a luat decizia de a înființa un service de autocamioane și autocare la standarde europene care să deservească atât flota proprie, dar nu numai. Apreciați pentru seriozitate, cei de la GIG Impex au devenit partenerii unui alt brand internațional de autocamioane la doar doi ani după deschidere. „Parcursul spre prezent a însemnat pentru noi dezvoltare și specializare, astfel că azi ne mândrim cu oferta noastră de reparații și mentenanță pentru orice marcă de autoturisme, autoutilitare grele sau ușoare, remorci sau semiremorci și autocamioane”, transmit cei de la GIG Impex. Centrul GIG cuprinde un atelier mecanic, stație ITP, tinichigerie, vopsitorie și spălătorie.

 

Cefin Trucks, reprezentantul Ford Trucks în România

Este o companie care activează în țara noastră de aproximativ 20 de ani, fiind specializată în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Societatea este condusă de Stefano Albarosa, un italian care vorbește o română excelentă și care a construit cele mai mari parcuri logistice din țară. La ora actuală, brand-ul Ford Trucks pe care îl reprezintă în țara noastră, cunoaște o dezvoltare impresionantă, acesta urcând în topul național al industriei de profil.

 

„Servicii complete la cele mai înalte standarde”

Ceremonia de inaugurare a service-ului din Oradea a fost deschisă de către Ioan Gavriș, directorul GIG Impex, enumerând argumentele pentru care firma pe care o conduce a fost aleasă de către Ford Trucks, unul dintre cele mai puternice brand-uri internaționale din domeniu. „Anul acesta aniversăm 30 de ani de activitate, perioadă în care am demonstrat clienților noștri că avem cel mai înalt grad de seriozitate și profesionalism. Tocmai din acest motiv am fost aleși de către Ford Trucks, prin intermediul Cefin Trucks, pentru a le fi parteneri. Acest moment reprezintă un pas important în dezvoltarea companiei noastre și îi asigurăm pe toți clienții noștri că le vom oferi servicii complete la cele mai înalte standarde. Totodată îmi face plăcere să vă anunț că service-ul nostru are în dotare cea mai mare autospecială de tractări din România”, a afirmat Ioan Gavriş.

 

„Sunt recunoscuți ca un service de profesioniști”

La rândul său, Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, reprezentantul Ford Trucks în România, a menționat care este principalul motiv pentru care a ales GIG Impex în acest parteneriat. „Îmi doresc să subliniez că i-am ales pe cei de la GIG Impex pentru a ne fi parteneri deoarece sunt recunoscuți la nivel național ca fiind un service de profesioniști. Așa cum îmi spunea tatăl meu, primul camion îl vinde vânzătorul, dar următoarele sunt vândute de către service. Îmi doresc să avem o colaborare sănătoasă pentru un viitor de succes”, a spus managerul Stefano Albarosa.
Investiția inițială de la Oradea este de aproximativ 35.000 de euro, iar valoarea celei mai mari autospeciale de tractări din România este de 280.000 de euro. Service-ul va fi deservit de aproximativ 45 de angajați.