De cand cu casele de pariuri online, foarte multa lume a inceput sa mizeze pe confruntari live. Aceste tipuri de pariuri iti ofera mai multa adrenalina si emotie in comparatie cu cele clasice, ma refer aici la acele pariuri pre-meci.

Exista o diferenta intre cele doua tipuri de pariuri, in sensul in care la cele de tip pre-meci, ai ceva mai mult timp de gandire atunci cand vrei sa mizezi pe un eveniment anume. Daca iti place sa pariezi live insa, incearca sa nu faci greselile prezentate in randurile urmatoare.

Nu miza pe partide pe care nu le poti urmari

Foarte multi specialisti recomanda sa pariezi live doar pe meciuri pe care poti sa le urmaresti in direct. Pe langa asta, nu are niciun farmec daca nu poti vedea ce se intampla pe teren si nici nu vei putea sa iei cele mai bune decizii.

La pariuri este foarte important sa te bazezi pe ceea ce vezi tu, cu ochii tai. Statisticile si informatiile pe care le citesti despre partida respectiva pot fi de foarte multe ori inselatoare, iar unele dintre ele pot fi chiar enorate si astfel poti fi indus usor in eroare.

Sa nu mai zic de faptul ca vei dori si tu sa vezi in timp real momentul din meci care iti face biletul castigator. Un mare plus este ca atunci cand urmaresti in direct o confruntare, poti lua diverse decizii. Daca spre exemplu, vezi ca un atacant se misca bine pe gazon, poti miza pe faptul ca acesta va marca.

Nu plasa biletele prea devreme

Multi oameni pariaza la scurt timp dupa primul fluier al arbitrului si ajung ca la finalul meciului sa fie surprinsi de rezultat. De aceea, este recomandat sa astepti mai multe minute, chiar si o repriza daca este nevoie, pana vei plasa primul pariu.

Exista suficienti pariori care simt o oarecare presiune in a lua o decizie si astfel aleg un pronostic necastigator. Se intampla asta pentru ca nu isi iau timpul necesar pentru a miza pe cea mai buna cota sau pe cea mai buna optiune de pariere.

Poate nu stiai, dar la pariuri live cu cat cronometrul se scurge mai mult, cu atat vei avea parte de cote mai bune. Cotele de la inceputul meciului sunt stabilite mai mult pe un criteriu comercial, iar dupa ce timpul incepe sa se scurga acestea incep sa fie influentate de divese aspecte.

Nu paria fara sa ai informatii importante

Sunt destui pariori mai putini priceputi care se uita la meciuri in care sunt implicate echipe pe care le cunosc foarte putin, daca nu chiar deloc.

Dupa primele 10 minute observa ca una dintre ele domina copios si atunci iau decizia de a miza pe victoria acesteia.

Toti pariorii profesionisti nu incurajeaza astfel de decizii pentru ca sunt destule formatii care isi intra in ritm mai greu.

Astfel, daca vei paria impotriva unei astfel de echipe, te poti trezi ca aceasta intoarce scorul pana la finalul confruntarii respective.

Daca nu cunosti aceste aspecte, ai sanse foarte mari sa pierzi destui bani la pariuri sportive. Asadar, analizeaza foarte bine pentru ca sunt multe formatii care de obicei dupa pauza se dezlantuie, iar tu poti profita de asta, mizand pe reusitele lor de pe teren.

Nu miza pe mai multe evenimente deodata

Destui jucatori pierd bilete pentru ca pariaza pe foarte multe meciuri deodata. Ce-i drept, site-urile agentiilor au in oferta uneori chiar si sute de evenimente pe care poti miza.

Una dintre acestea este si SlotV Pariuri la care iti recomand sa iti deschizi cont daca nu ai unul deja.

Este foarte greu sa rezisti tentatiei de a avea mai multe pronosticuri pe acelasi bilet pentru ca astfel castigul tau va creste. Sunt multi jucatori care adauga inca un pronostic pe acelasi bilet, apoi vad o alta oportunitate si astfel ajung sa mizeze pe celebrele "cearceafuri", adica acele bilete cu 15, 20 sau poate chiar si 30 de pronosticuri.

Chiar daca nu selectezi mai multe pronosticuri pe acelasi bilet si plasezi bilete separate, tot nu este un lucru bun. Daca spre exemplu, vei vedea ca echipa pe care ai mizat este in avantaj, vei fi tentat sa dai Cash Out pentru a putea paria pe un alt eveniment si astfel vei pierde bani.

Nu utiliza strategia Easy Money

Aceasta strategie nu este deloc indicata pentru pariurile live pentru ca presupune sa mizezi tot bugetul pe un singur pronostic. Cu Easy Money exista 2 variante in care te poti afla in situatia in care ai pierdut toti banii pe care ii aveai in cont.

Primul scenariu este acela in care urmaresti un meci si ti se pare ca inevitabil se va marca in urmatoarele minute.

Sunt destui pariori care se bazeaza pe instinct si mizeaza in acel moment toata suma pe care o au la dispozitie. De multe ori se intampla ca golul sa nu mai vina si astfel, pierd foarte multi bani.

Al doilea scenariu se refera la acei pariori care nu stiu sa isi pastreze calmul, acest atribut fiind unul esential in strategia Easy Money. Dupa o serie de bilete pierdute acestia incearca sa joace la recuperare si astfel ajung sa parieze totul pe un pronostic necastigator.