Ne amintim cu drag de copilărie, de iernile friguroase, atunci când ne întorceam de la săniuș și bunicii ne așteptau acasă cu bucate alese. Petreceam serile în fața sobei, ascultam poveștile bunicii și adormeam în brațele ei. Sunt cele mai frumoase amintiri și am da orice să retrăim acele momente. Din păcate însă, nu ne putem întoarce în timp, dar putem totuși să recreăm acele momente unice, să reunim toată familia în jurul șemineului și să ne bucurăm de momente plăcute împreună.

Ambianța pe care o creează un șemineu este și motivul pentru care mulți români aleg să instaleze unul în casele lor. Iar pentru cei care vor să fie siguri că se pot bucura te utilitatea unui șemineu cât mai mult timp, recomandarea celor de la Alego.ro este să opteze pentru un șemineu din gama premium Hoxter.

Compania Hoxter produce focare de înaltă calitate, colaborând cu adevărați profesioniști. Experiența vastă în dezvoltarea și proiectarea de seminee se vede în calitatea focarelor produse. Hoxter oferă focare calitative la nivel mondial, iar trend-urile nu sunt ceva cu care această companie se identifică, tocmai pentru că se axează pe crearea unor produse de calitate, cu valoare permanentă.

Focarele din această gamă sunt vopsite electrostatic cu o vopsea specială, rezistentă în timp la lovituri mecanice și zgârieturi și care nu emană fum sau miros la primele arderi. Sunt căptușite cu șamotă pe interior. Aceste focare sunt rezistente până la 1200° C și au o densitate mai mare de 2000kg/mc. Vatra focarelor Hoxter este mai adâncită, ceea ce scapă utilizatorul de curățarea zilnică a cenușei. Pierderile de combustibil sunt minime, reziduurile de cenușă fiind reduse la 2%, datorită arderii direct pe vatră.

Ușa șemineului este folosită foarte des, iar din acest motiv se pune accent pe calitatea acesteia, să asigure rezistență și stabilitate. Sticla focarelor este, de asemenea, una foarte calitativă (Schott, Germania), iar pentru cei care doresc o îmbunătățire a calităților de izolare, focarele pot fi dotate cu sticlă dublă. Astfel, cantitatea de căldură radiată în cameră prin ușă este redusă.

Fiecare produs Hoxter este testat în laboratorul propriu, iar la final se și măsoară cu un aparat special noxele emise, pentru a fi siguri că nu depășește limita de noxe admise. Așadar, dacă îți dorești un focar de calitate superioară, realizat cu atenție, acordându-se atenție celor mai mici detalii, produsele Hoxter sunt cele pe care le cauți. Buna funcționare a șemineului este asigurată, de asemenea, și de buna întreținere. Este recomandat, așadar, să alegi accesorii semineu care să fie utile și, totodată, să decoreze frumos camera.

La Alego.ro găsești atât modele de șeminee Hoxter, dar și alte modele de șeminee decât cele tradiționale pe lemne, cum ar fi soba șemineu, semineu centrala, soba pe peleți sau șemineul decorativ. Iar dacă nu știi sigur ce model este potrivit pentru locuința ta, te poți consulta cu specialiștii de la Alego.ro, care te vor îndruma spre cea mai bună opțiune, astfel încât să te poți bucura maxim de căldura unui șemineu în zilele răcoroase.