Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanți discounteri de îmbrăcăminte din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, a inaugurat al doilea magazin din Oradea, în centrul comercial Era Park.

Cu o suprafață construită de 770 mp, KiK Oradea şi-a deschis porțile în plin sezon de sărbătoare, pe 11 decembrie, de la ora 09.00. Clienții care au vizitat magazinul în ziua deschiderii - dar și cei care îl vor vizita mâine, 12 decembrie - beneficiază de 10% reducere la toate produsele și se vor bucura de atmosfera de sărbătoare, creată de colinde, cadouri pentru toți membrii familiei, baloane, cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun din Germania și numeroase concursuri. 

 „Oradea este orașul unde am deschis primul magazin KiK pe 21 septembrie, când am avut parte de o primire extraordinară. Ne-am bucurat să vedem că orădenii cunoșteau deja brand-ul și produsele noastre din magazinele din Germania. Iată că în mai puțin de 2 luni suntem mândri să anunțăm inaugurarea celui de-al doilea magazin. Vă așteptăm cu numeroase cadouri pentru cei dragi și cu multe alte surprize. Doar este sezonul în care dăruim mai mult ca oricând, nu-i așa?”, a declarat directorul general al KiK România, Raluca Hartmann.

KiK este o destinație pentru întreaga familie. În oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse:  îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării, decorațiuni pentru Crăciun sau petreceri și diverse produse din categoria home&deco.

Anul acesta, KiK are ca obiectiv extinderea pe plan local prin deschiderea mai multor unităţi, compania vizând oraşele cu peste 25.000 de locuitori. Prima inaugurare a avut loc pe 21 septembrie, la Oradea, iar următoarele oraşe în care retailerul va deschide magazine sunt Craiova, Brăila și Râmnicu Vâlcea. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și România.