Dacă vă numărați printre persoanele pasionate de îngrijirea personală și vă doriți să vă duceți rutina la următorul nivel, probabil că vă gândiți la achiziționarea unui epilator, nu-i așa? Ei bine, dacă nu știți de unde să începeți, stați fără griji. Cu toții știm că piața de produse pentru îngrijire este una foarte largă, așa că este complet normal să vă simțiți copleșită. Însă, aflați că în rândurile ce urmează, acest sentiment vă va părăsi. În articolul de azi ne propunem să vă ajutăm să alegeți cel mai potrivit aparat de epilat, pentru o rutină perfectă, ca la salon. Veți afla din ce tipuri de aparate puteți alege, care sunt funcțiile cu care surprind acestea dar și ce avantaje prezintă folosirea lor pe termen lung. La final, suntem convinși că veți reuși să alegeți produsul perfect pentru dumneavoastră, fără să vă gândiți de două ori. Așa că, să trecem la treabă!

De ceva vreme, epilatorul a prins popularitate printre doamnele și domnișoarele de pretutindeni. De la funcțiile multiple cu care uimește până la performanțele pe care le ofertă, acest aparat de îngrijire personală a reușit să se adapteze mereu la schimbările din domeniu, devenind astfel un produs indispensabil. Înainte de toate, considerăm potrivit să vă vorbim despre avantajele pe care le are folosirea aparatului de epilat, iar apoi vom trece la enumerările promise mai devreme. Cu siguranță vă veți convinge de utilitatea sa după citirea sfaturilor noastre. Haideți să aflați cum poate acest aparat să vă îmbunătățească rutina.

  • Avantajele folosirii

Un epilator vine cu o mulțime de funcții și poate fi găsit în mai multe modele, fapt ce semnifică adaptarea sa rapidă la schimbările din domeniu. Însă, avantajele folosirii sale au rămas aceleași de-a lungul timpului. Așa că haideți să aflați care sunt acestea:

  • Piele netedă: contrar folosirii lamei de ras, acest aparat vă va lăsa pielea mai netedă ca niciodată, mai catifelată și mai fină decât v-ați fi imaginat. Acest lucru se datorează faptului că, în timpul epilării, el smulge firele de păr chiar de la rădăcină. Astfel, puteți evita iritarea pielii pe o durată lungă de timp.

  • Epilare profesională: după cum v-am menționat și mai devreme, acest aparat are capacitatea de a smulge firele de păr nedorite de la rădăină. Acest lucru îl face să ofere o performanță ca la salon.

  • Păr mai rar: tot datorită sistemului de epilare de la rădăcină, acest aparat reușește să subțieze firul de păr cu cât este folosit mai des.

  • Tipuri și funcții

Acum că ați aflat cu ce avantaje vine epilatorul, tot ce ne-a rămas de prezentat sunt tipurile de aparate din care puteți alege, dar și funcțiile acestora. Haideți să aflați ce vi s-ar potrivi.

Pe piața de îngrijire personală veți regăsi cel mai des trei tipuri de aparate de epilat: cu pensete, cu discuri și cu IPL. Acesta din urmă este cel mai modern model și vine cu o reinventare a tehnologiei de epilat, însă primele două sunt modele clasice, mai accesibile. Aparatul cu pensete este cel mai răspândit dintre toate, dar și cel mai eficient. Pensetele în miniatură de pe capul de ras ajută la prinderea firului de păr cât mai aproape de rădăcină și duce la o epilare rapidă și de durată. Aparatul cu discuri este și el destul de popular. Rotația discurilor subțiri de pe capul de ras atrag firele de păr, smulgându-le rapid atunci când intră în contact cu ele. Această tehnică poate fi mai puțin dureroasă decât la modelul precedent, însă nu și la fel de eficientă. Nu în ultimul rând, aparatul cu IPL (intense pulsed light) imită efectul de epilare cu laser, însă rezultatele apar mai greu decât la celelalte două aparate.

Cât despre funcții, avem să vi le enumerăm pe următoarele:

  • Până la 3 viteze

  • Epilare umedă sau uscată

  • Funcționare la priză sau cu acumulator

Acestea trei vă permit să vă personalizați modul de epilare după bunul plac, profitând de o rutină cât mai relaxantă.

Acum că ați aflat toate detaliile de care aveați nevoie despre acest aparat minune, tot ce vă rămâne de făcut este să vă alegeți modelul preferat și să vă bucurați de o piele catifelată, tot timpul.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că v-am inspirat cu sfaturile oferite și că acum sunteți pregătită să luați o decizie. Pentru și mai multe ponturi, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping!