Centrul Comercial Aushopping Oradea celebrează în zilele de sâmbătă, 23 noiembrie și duminică, 24 noiembrie, 4 ani de la transformarea Centrului Comercial, printr-un maraton de evenimente organizate în parteneriat cu actori din comunitate.

Astfel, sâmbătă și duminică, 23 și 24 noiembrie, familiile sunt invitate la atelierele creative organizate în parteneriat cu Prietenii Veseliei. La aceste ateliere, participanții își vor dezvolta creativitatea prin jocuri și concursuri special gândite de animatori.

Distracția prin sport este și ea sărbătorită la 4 ani de Aushopping Oradea, alături de Adelina Czsombos, Kinga Sebestyén și Dodo Korozsi care vor pregăti pentru clienți clase dedicate de Kick & Punch, Kapo – Sănătate pe Ghete și Aerobic.

Mai mult, în cele două zile de eveniment, clienții vor fi surprinși cu premii instant de la magazinele din centrul comercial, și vor putea să-și realizeze gratuit fotografii magnet la BW Photo Booth-ul din zona magazinului Jysk.

Surpriza acestei aniversări o reprezintă vacanța la Budapesta pe care clienții o pot câștiga dacă participă la unul din evenimentele din acest week-end și postează un check-in cu fotografie pe pagina de Facebook Aushopping Oradea.

Weekend-ul aniversar se încheie cu o reprezentație specială a Blue Dream Melaz & Friends, artiști din comunitate, care vor crea un moment artistic pur orădean.

Informații suplimentare găsiţi pe pagina de Facebook a Centrului Comercial (https://www.facebook.com/AushoppingOradea/) și pe website-ul https://aushopping.ro/oradea.