În general, femeile caută să arate mai tinere, prin tot felul de tratamente cosmetice, sport, dietă și coafuri. Însă cheia unui look mai tineresc nu stă doar în aceste obiceiuri de viață, ci și în stilul vestimentar abordat. Atitudinea și hainele pe care le porți te fac să pari mai tânără sau, din contră, mai în vârstă. De aceea este foarte important să știi cum să folosești piesele vestimentare avantajul tău și să îți ascunzi vârsta prin mici trucuri de stil.

Poartă rochii de zi în culori tari

Atunci când înaintezi în vârstă, tinzi să devii mai serioasă și să duci și stilul vestimentar în această direcție, prin abordarea culorilor închise sau neutre, prin croieli mai simple, care acoperă mai mult. Iar tocmai acest lucru este greșit. În loc să accentuezi vârsta prin haine negre, maro, gri, culori care îmbătrânesc și mai mult, încearcă să pari mai tânără cu ajutorul pieselor în tonuri de muștar, bordo, bleumarin, albastru, verde jad, coniac. Aceste culori sunt suficient de tari încât să atragă atenția și să dea vitalitate ținutei, dar destul de serioase ca să nu te facă să pari ridicol. Mai ales dacă vorbim de rochii, alege modele cu imprimeuri vii sau în nuanțele menționate, din oferta de rochii de zi de la Fashion Days. Evită, nuanțele aprinse precum galben solar, roșu corai, vernil, culorile neon, care se potrivesc femeilor foarte tinere și adolescentelor.

Mergi pe croieli moderne și lenjerie sexy

Multe femei tind să poarte piese clasice pentru că se tem de faptul că cele prea extravagante nu sunt porivite vârstei. Este adevărat că piesele clasice sunt nemuritoare și sigure din punct de vedere stilistic, însă dacă vei purta doar haine cuminți riști să devii monotonă și îmbătrânită. Cel mai bine ar fi să combini piesele clasice cu cele moderne. Poți combina o fustă creion cu T-shirt și bijuterii masive, poți alege pantaloni slim cu un blazer și cămașă din mătase sau poți purta o jachetă biker peste o rochie office. De asemenea, este important să fii sexy și pe dedesubt. Alege lenjerie intimă care nu se vede prin haine, însă, care arată spectaculos atunci când te dezbraci. La Triumph găsești lenjerie intimă foarte senzuală și de bună calitate, potrivită pentru femeile mature.

Nu renunța să porți jeans

Multe femei renunță la jeanși după 50 sau 60 de ani, însă jeanșii sunt piese fără vârstă, pe care îi poți purta oricând. Trebuie doar să alegi modele adecvate stilului și vârstei tale. De exemplu, cei clasici, bleumarin sau indigo, sunt ideali pentru că modelează frumos silueta. Evită-i pe cei prespălați, deteriorați sau cu aplicații. Pentru a păstra un echilibru stilistic, îi poți asocia cu un tricou simplu, blazer și pantofi cu talpa plată.