Vrei să îți cumperi o pereche de pantaloni scurți pentru bărbați și nu știi exact spre ce să te orientezi? Uite un ghid care te va ajuta să înțelegi mai bine ce tipuri există și cu ce îi poți combina mai bine.

Lungimea interioară a pantalonilor scurți pentru bărbați în funcție de înălțime

În primul rând ține cont de faptul că pantalonii scurți nu ar trebui să ajungă niciodată sub genunchi. Destul de simplu, nu? Ei bine, da, dar mai sunt și alți factori de care trebuie să ții cont. Unul dintre cei mai importanți este înălțimea ta. Lungimea interioară care arată grozav pentru un tip scund nu se traduce întotdeauna pe un tip înalt. Dacă ești conștient de felul în care arăți în pantaloni scurți, descoperă lungimea ideală care ar putea face toată diferența.

  • Scurt (15cm și sub)

Ca tip scund, ești în avantaj în departamentul de pantaloni scurți. Băieții scunzi sunt mai scurți în picioare și, prin urmare, au libertatea de a merge spre modele de pantaloni puțin mai scurți decât ceea ce este recomandat pentru omologii lor mai înalți. O lungime a cracului de 15cm ar putea funcționa perfect pentru tipul scund, fără a arăta ca și cum ai merge la o discotecă. Folosește-ți înălțimea – sau lipsa acesteia – în avantajul tău!

  • Medie (15-16cm)

Pentru un bărbat de înălțime medie, o lungime de 16cm este aproape perfectă, indiferent de tipul de corp. Amintește-ți că trebuie să te simți confortabil cu ceea ce porți. Este cea mai importantă parte pentru a arăta cât mai bine. Dacă porți pantaloni scurți mai scurți decât cum te simți confortabil, va fi scris pe toată fața.

  • Înalt (16cm și peste)

Toată lumea cunoaște luptele bărbatului înalt. În timp ce băieții scunzi încearcă să iasă în evidență, mulți băieți mai înalți se străduiesc din răsputeri să-și controleze dominația verticală. Pentru a evita să arate prea multă coapsă, băieții înalți (în funcție de înălțimea ta) ar trebui să opteze pentru o lungime a cracului de 25cm. Această lungime va oferi același efect vizual ca și lungimea de 16cm pentru bărbatul de înălțime medie, asigurându-te în același timp că picioarele tale nu sunt complet dezgolite - cu excepția cazului în care îți place, desigur.

Ce pantofi să porți cu pantalonii scurți pentru bărbați

Când vine vremea caldă, una dintre întrebările care apar este ce pantofi poți purta cu pantaloni scurți? Cel mai simplu mod de a decide ce tip de pantof să împerechezi cu pantaloni scurți este de a elimina orice pantofi care necesită șosete lungi. Și asta înseamnă orice pantofi care ar arăta ciudat și ar fi incomod de purtat fără șosete. Gândește-te la cizme sau pantofi de ocazie formali, structurați, cum ar fi cei oxford.

Dacă pantoful poate fi purta cu sau fără șosete scurte, vor funcționa cu pantaloni scurți.

Opțiunea 1: Adidași

O pereche de teniși alb minimali este cel mai bun prieten al garderobei tale. Serios, merg cu aproape orice, chiar și cu tricoul Guess pentru bărbați pe care l-ai primit cadou. Dacă ești interesat de o altă culoare decât albul, încearcă un ton neutru dezactivat, cum ar fi gri deschis. Dacă nu ești înnebunit după pielea simplă, alege o piele întoarsă de lux, prietenoasă cu vara.

Opțiunea 2: Mocasini

Indiferent dacă sunt confecționați din piele sau piele întoarsă, un mocasin clasic se va potrivi perfect atât în ​​ocazii casual, cât și în ocazii elegante. Deoarece pielea întoarsă tinde să fie mai subțire și, desigur, mai moale decât pielea clasică, este un material perfect pentru încălțămintea de vară. Spre exemplu, optează pentru o pereche de mocasini de piele întoarsă necăptușiți maro mediu. Moi, ușor de încălțat și super versatili.

Ce să eviți la pantalonii scurți pentru bărbați

  • Talia elastică: Pe lângă faptul că arată simple și ieftine, benziile elastice se îmbrățișează acolo unde pot, fără a oferi controlul purtătorului. Nu toți pantalonii scurți de barbati cu talie elastică sunt îngrozitori.