Vara aceasta a început cu mai mulți nori cenușii decât era de așteptat, motiv pentru care starea generală este puțin cam “plouată”. Deoarece restricțiile au început să fie mai puține, oamenii își doresc să reia legăturile cu persoanele dragi, să facă noi amintiri plăcute, cât mai repede. Dacă în drumul spre îndeplinirea acestor planuri stă vremea capricioasă, iată în continuare câteva recomandări de combatere a cenușiului impediment.

 

Opțiuni pentru când vrei să fii singur

În funcție de ceea ce vrei să faci și cum vrei să procedezi, există diverse opțiuni disponibile. Spre exemplu, dacă simți că ai nevoie de câteva momente de relaxare doar tu cu tine însuți, încearcă să-ți creezi un mediu cât mai plăcut și să te destinzi acasă. Acest lucru îl poți face prin diverse metode:

  • Odihnește-te și fă un mini-spa day. Folosește lumină ambientală, lumânări sau bețișoare parfumate, playlist-ul preferat și bucură-te de confortul din jur.

  • Citește o carte sau diverse subiecte de interes, pe platforme online. Află ceva nou, pleacă într-o lume fantastică îndepărtată și desprinde-te de realitate.

  • Joacă-te online. Fie poți să-ți testezi norocul la un operator de gambling precum  888 casino, fie poți să îți exersezi strategiile, trasul la țintă sau condusul într-un joc tip eSports.

  • Recuperează filmele și serialele pe care mereu ai vrut să le vezi, dar pentru care nu ți-ai putut face timp.

 

Există și alte opțiuni pe care le-ai putea avea în vedere, precum:

  • Încercarea unor noi rețete culinare.

  • Reorganizarea casei/camerei și îmbunătățirea atmosferei.

  • Grădinăritul indoors.

  • Eliberarea stresului prin sport sau artă.

  • Curățenia digitală - fă ordine în telefon, pe laptop, în agenda telefonică, pe social media.

Fiecare activitate în parte îți poate aduce satisfacție. Recomandările anterioare sunt atât plăcute, cât și practice, având ca scop reconectarea cu tine însuți, dar și petrecerea timpului cât mai util. În plus, ele te vor ajuta să valorifici momentele libere, ieșind cât de cât din rutină.

 

Opțiuni pentru când vrei să fii înconjurat de oameni dragi

Odată cu pandemia, momentele petrecute alături de prieteni și familie au devenit tot mai puține, iar timpul tot mai limitat. Cu toate acestea, în ultimul an, majoritatea oamenilor au început să se acomodeze, să găsească diverse modalități de a se reconecta sigur, cu cei dragi. Iată câteva sugestii pe care le-ai putea avea în vedere:

  • Revedere offline

Dacă vrei să te vezi cu persoanele apropiate, vara aceasta este posibil să faceți acest lucru. Chiar dacă măsurile de protecție sunt mai puține, ele nu au dispărut și este important să aveți grijă oriunde mergeți. Când aveți liber dar afară plouă, faceți o mini petrecere inside, cu muzica, filmele sau jocurile preferate. Dansați, vorbiți, distrați-vă și creați noi amintiri frumoase împreună.

  • Revedere online

Din motive de siguranță sau din cauză că stau prea departe, unele persoane nu se pot întâlni fizic. Mediul online a fost din acest punct de vedere, un adevărat salvator. Sună-ți prietenele/prietenii pe o aplicație, stați la povești, recuperați evenimentele care s-au mai întâmplat în viețile voastre. Acest lucru îl puteți face fiecare fiind în locuința sa, cu o cană de ceva bun de băut.

  • Întâlnire virtuală

Poate că depănarea amintirilor nu mai sună atât de interesantă și ai vrea să ai parte și de puțină acțiune. În acest caz, strânge-ți prietenii și jucați-vă pe laptop, PC, PS, telefon sau tabletă. Există nenumărate opțiuni dintre care să alegeți, sfera de eSports devenind tot mai variată în ultimii ani. Pe lângă League Of Legends și World Of Warcraft, există și alte titluri interesante, precum:

  • World of Tanks

  • World of WarShips

  • Call of Duty WarZone

  • Counter Strike

Părerile asupra termenului de “normal” au fost mereu diferite, și înainte, și după pandemie. Cel mai probabil, lumea nu va mai fi niciodată ca înainte de 2020, dar acest lucru nu trebuie să fie un lucru rău.

Deși această perioadă dificilă a venit cu multe probleme, a forțat creativitatea oamenilor și simțul lor de adaptare. Găsește cele mai bune variante pentru ceea ce-ți dorești și rămâi în siguranță!