Este deviza sub care ONG-ul Terra Gloria, împreună cu Liceul Tehnologic Nr. 1 Salonta și SuperEvents Oradea, îi invită pe cetățeni să ofere o mână de ajutor în plantarea mai multor puieți de pomi fructiferi de proveniență românească.

Primul asemenea eveniment a debutat miercuri, 12 aprilie, la Salonta. Cu acest prilej, merii, prunii, cireșii, perii, piersicii, dar și alte soiuri, certificați de Pepiniera Crisplant Aiud, au fost puși în Ferma Didactică a Liceului Nr. 1 Salonta, cu scopul de a extinde livada deja existentă. Pentru a răsplăti efortul, dar și pentru a ajuta în recuperarea energiei celor implicați, organizatorii au pregătit și un grătar. Alături de Terra Gloria, Liceul Tehnologic Nr. 1 Salonta și SuperEvents Oradea, ca partener, s-a alăturat și Gospodăria Lui Timpuleț.

Acțiuni similare vor avea loc astăzi, 13 aprilie, în comuna Copăcel, iar săptămâna viitoare, în Alparea și Biharia.

Terra Gloria este o organizatie non-profit care adună la un loc oameni și firme care vor să aibă o voce în problemele legate de mediu și agricultură poate fi un vehicul puternic pentru a promova schimbările pozitive în aceste domenii.