După mai bine de un an de pandemie, viața revine treptat la normal. Așa au stat lucrurile și cu organizarea Zilei Copilului în municipiul Beiuș.

Primăria și Casa de Cultură au pregătit cu o zi mai devreme, luni, 31 mai, o multitudine de activități dedicate copiilor, de la întrecerile pe role, skateboard-uri, trotinete, triciclete sau biciclete, până la desenarea pe asfalt, toboganul gonflabil și vizitele gratuite la muzeu.

Pentru cei circa două sute de copii și însoțitorii lor, părinți și bunici, organizatorii au prezentat și un scurt program artistic, acesta fiind susținut de soliștii și colaboratorii Casei de Cultură „Ioan Ciordaș”. În plus, pe platoul din Parcul Central, unde au avut loc activitățile dedicate Zilei Copilului, au fost montate și câteva tarabe cu dulciuri.

Printre participanții la evenimentul dedicat Zilei Copilului l-am întâlnit pe primarul Gabriel Popa, acesta declarându-se mulțumit că a putut organiza activități cu participarea celor mici, deoarece „trebuie să le dăm ocazia de a simți cu adevărat ce înseamnă copilăria”.