De Crăciun, doamnele de la Asociaţia Femeilor Ortodoxe Române din Episcopia Oradea (AFOREO) Valea lui Mihai au oferit daruri copiilor de la Centrul de Zi „Sfântul Anton” din localitate.

Centrul „Sfântul Anton” este frecventat de 25 de copii cu dizabilități și de familii nevoiașe. Apoi, doamnele AFOREO Valea lui Mihai s-au îndreptat spre Școala After School din localitate, unde au oferit daruri copiilor cu probleme sociale de la această instituție de învățământ. Nu au uitat nici de persoanele vârstnice de la Centrul Medical de Asistență Socială din localitate cărora le-au făcut sărbătorile mai frumoase. De asemenea, în perioada 18-21 decembrie 2018, doamnele au vizitat familiile nevoiașe aflate în evidența asociației.

Toate aceste activități au fost posibile datorită contribuției financiare a membrelor AFOREO și a Bisericii Ortodoxe din Valea lui Mihai.

Evenimentele s-au bucurat de prezența doamnelor ortodoxe, în frunte cu Livia Bara, președinta AFOREO Valea lui Mihai și cu sprijinul părintelui paroh Marius Popa.