Vineri seara şase perechi de tineri au fost vedetele Casei de Cultură din Vadu Crişului. Ei au participat la Balul Bobobilor al Colegiului Tehnic nr.1 din localitate, unde s-au distrat, au cântat, au dansat și au râs pe nesăturate, alături de sutele de spectatori. Evenimentul însa a fost şi o competiţie.

Probabil una din cea mai așteptată petrecere a anului la Vadu Crişului este Balul Bobocilor. Organizat an de an, concursul de miss și mister atrage din ce în ce mai mulți participanți. Tinerii au trecut încă o treaptă a vieții și au ajuns, astfel, boboci în Colegiul din Vadu Crişului. Pentru a-i întâmpina cum se cuvine, colegii lor mai mari, din clasele a XI-a filologie şi economic, coordonați de diriginţi, le-au organizat o petrecere cu... întrecere.

La Balul Bobocilor din acest an s-au înscris şase echipe, care au stârnit aplauzele publicului în toate aproape patru ore cât a durat spectacolul-concurs. Evenimentul a fost prezentat de catre elevii Maier Carla şi Mureşan Adrian, iar probele de concurs au fost stabilite de echipa de organizare și au avut drept scop principal evidențierea calităților participanțiilor.

Proba de prezentare, proba de dans, de perspicacitate, de cultură generală,  de dans spontan pe un colaj de diferite genuri muzicale sunt doar cateva din probele la care au trebuit să facă faţă concurenţii.

Prestația acestora a fost evaluată de un juriu format din profesori, sponsori ai evenimentului, conducerea primăriei locale.

Candidaţii la titlul Miss și Mister Boboc Colegiul Tehnic Vadu Crişului s-au prezentat cum au știut mai bine, și-au etalat talentele și au dat dovadă de spontaneitate. Între probele de concurs organizatorii au introdus momente artistice oferite de formaţiile Crush for dance, cântăreaţa Mehes Ilinca şi Dubou Andrada, formaţia de dansuri Floare de colţ. După un  spectacol oferit de către Happy, au fost anunţaţi câștigătorii. Ei au fost Agrina Roxana şi Gavriluţ Denis. Evenimentul s-a încheiat cu discoteca în căminul cultural.

N.R.