Echipa Mondioring a reprezentat România la Campionatul Mondial FMBB (Campionatul Mondial al ciobăneștilor belgieni) desfășurat recent în localitatea Ajdovscina din Slovenia.

În cadrul acestui concurs, câinele Farouk, provenit din canisa Braveheart Oradinum, creată de orădeanul Alexandru Bondar, împreună cu stăpânul său, medicul Flavius Bajan, au devenit vicecampioni mondiali.

La numai un an de când tricolorul românesc flutura pe podiumul mondial de la Halle del Sale atunci când orădeanul Alexandru Bondar a urcat împreună cu ciobănescul belgian malinois Dilara, medicul Flavius Bajan a concurat cu Farouk of Braveheart Oradinum și a ocupat locul al II-lea la categoria I cu 196 puncte din 200 posibile, performanța fiind un cadou pentru aniversarea de 2 ani a lui Farouk. Un rezultat excepțional pentru  Flavius Bajan şi Alexandru Bondar. Medicul Flavius Bajan a participat pentru prima dată la un campionat mondial, iar după o muncă asiduă de aproximativ doi ani împreună cu Farouk au reusit să urce direct pe podiumul unui campionat mondial, locul unde se întrec cei mai buni conductori și câini din lume. Menționăm că Alexandru Bondar este arbitru chinolog internațional și concurentul cu cele mai bune performanțe românești în mondioringul mondial. Alexandru este un exemplu de urmat în arta dresajului canin și este un model de perseverență și ambiție pentru iubitorii de patrupede. De asemenea, cel care a antrenat campionul FMBB 2018 din Ucrainia din acest an și pe Flavius Bajan cu Farouk este tot Alexandru Bondar. În cadrul competiției din Slovenia au concurat trei câini din canisa Braveheart Oradinum.

Din păcate, Dilara și Alexandru Bondar nu au putut concura din cauza faptului că, în urmă cu 2 luni, Dilara a suferit o operație de cezariană, iar recuperarea acesteia nu a fost posibilă într-un timp atât de scurt.