Festivalul caritabil de colinde, „Uniți într-un cânt”, desfășurat la Biserica Ortodoxă din Tinăud, s-a bucurat de un real succes.

Mulțimea de credincioși adunați pentru a se bucura de momentele artistice a depășit numărul așteptărilor, lucru care a făcut ca strângerea de fonduri realizată pentru ajutorarea micuței Miruna Andreea Bejan să fie una fructuoasă. Pe lângă credincioșii din Tinăud, la festival au fost prezenți atât credincioși din parohiile vecine, cât și din Șuncuiuş, Brusturi, Cuieșd și Oradea.

​Profesionalismul interpretărilor, frumusețea costumelor populare și cadrul oferit de Biserica monument istoric din Tinăud au oferit festivalului o notă superioară de autenticitate și trăiri duhovnicești profunde pentru cei prezenți.

Parintele paroh, Laurențiu Florin Brîndaș, transmite încă o dată multumiri tuturor celor care au făcut posibil ca în urma acestui eveniment, Miruna să fie mai aproape de tratament cu 6.700 lei și 50 euro, promițând totodată că festivalul caritabil „Uniți într-un cânt” nu se va opri la o singură ediție.

Adrian FORA