Un băieţel din Marghita a avut parte de o supriză făcută de poliţişti, chiar în ziua în care sărbătorea împlinirea a şase ani. Oamenii legii au descins şi ei la petrecere, cu un tort realizat special pentru Luca. 

Deși are abia 6 ani, împliniți la data de 2 martie, Luca, un copilaș de grădiniță, din municipiul Marghita, este atât de pasionat de profesia de polițist, încât visează cu ochii deschiși să urmeze această profesie. Luca își dorește atât de mult să fie polițist, încât și-a rugat părinții să-i confecționeze propria uniformă, pe care o îmbracă ori de câte ori are ocazia, cu mare drag. Potrivit spuselor sale, băieţelul visează să devină polițist, pentru că își dorește „să facă bine oamenilor, să îi salveze și să îi apere de hoți”, vise curate, din suflet de copil. Pornind de la dorința lui Luca de a-i avea aproape pe oamenii legii, atunci când sărbătorește, cu complicitatea părinților săi, în cursul zilei de sâmbătă, aleasă de Luca pentru a-și aniversa ziua de naștere, polițiștii din Marghita i-au făcut o surpriză pe care, cu siguranță, și-o va aminti cu drag, peste ani. „Înarmați” cu un tort, făcut special pentru Luca, polițiștii din Marghita au fost prezenți la aniversarea copilului, i-au înmânat surprizele și i-au prezentat și autoturismele de serviciu, aducându-i, astfel, zâmbetul pe buze și în suflet.

„Cadoul oferit de Luca, polițiștilor care l-au felicitat, a constat în îmbrățișări calde și mulțumiri sincere, specifice minunatei vârste a copilăriei, clipe de bucurie, care ne dau aripi să mergem mai departe și pentru care îi mulțumim. Din partea polițiștilor bihoreni, La mulţi ani, Luca! Îți mulțumim că ne ești alături, împrumutându-ne din energia ta pozitivă și îți dorim ca toate visele să îți devină realitate!”, a transmis comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.