Elevii claselor a X-a C și a XI-a D de la Colegiul Național „Teodor Neș” Salonta au muncit timp de o lună, creând mai multe articole pe care le-au pus în vânzare în fața Primăriei Salonta. Banii adunați vor fi donați unor copii nevoiași. 

Sprijiniți de profesoara Oana Moldovan, elevii au folosit diferite tehnici (vitraliul, tehnica șervețelului și pictură liberă) de înfrumusețare a unor discuri de sticlă și a unor pahare, acestea devenind adevărate bijuterii artistice. Pe 13 decembrie, elevii și-au expus colecția în fața Primăriei Municipiului Salonta, în scop caritabil. O mare parte din banii obținuți prin vânzarea articolelor vor fi donați unor copii nevoiași.

„Echipa de elevi mulțumeşte primarului Török Lászó și directorului Vasile Trăncău, pentru condițiile create în scopul fructificării muncii lor. Totodată, este apreciată contribuția Luminiței Cotuț, reprezentantul părinților clasei a X-a C, pentru permanenta preocupare în interesul educației copiilor”, susține profesorul Cristian Butcă.