Crăciunul e despre iubire, zâmbete, colinde şi timp petrecut împreună, este sărbătoarea care aduce oamenii împreună și le dă tuturor ocazia să împărtășească momente unice. Timpul petrecut împreună e cel mai frumos lucru care ni se poate întâmpla, și nimic pe lume nu-l poate înlocui ca valoare...

Marți, 18 decembrie, s-a petrecut magia. Brîndușa Chira, Olimpia Dragoș și Alina Prada, membre ale Asociației Zile colorate, au organizat o seară cu „aromă” de Crăciun, în cadrul Liceului Tehnologic Nr.1 Suplacu de Barcău. La atelierele de Crăciun pentru copii, de decorat turtă dulce, globuri, de confecționat felicitări, decorațiuni de Crăciun și pictură pe sticlă, copiii și-au testat imaginația, creativitatea, simțul estetic și îndemânarea.

Întreaga poveste a fost completată de aroma de cozonac, turtă dulce, ciocolată caldă și ceai. 300 de candele așternute pe zăpadă au luminat fețele îmbujorate ale copiilor, iar colindele au răsunat din glasurile lor pure și cristaline, aducând o mare bucurie în sufletele celor prezenți.

A fost o atmosferă de poveste, o poveste frumoasă, cu 100 de suflete unite prin zâmbete, colinde și emoție.

„Mulțumim din suflet celor care au fost alături de noi și au dorit să petrecem timp împreună: copii, voluntari, oameni care au ales să dăruiască și să  fie părtași la bucuria noastră!”, au transmis reprezentanții Asociației Zile Colorate.