Cea de-a doua ediție a Balului Toamnei a avut loc joi, 1 noiembrie 2018, la Școala Gimnazială „Nicolae Popoviciu” Beiuș. Evenimentul a fost organizat de elevii claselor a VIII-a, coordonați de doamna dirigintă prof. Florina Cloanda, pentru bobocii claselor a V-a, îndrumați de inimoasele diriginte prof. Mariana Pălcuțiu și prof. Mihaela Barbura.

Prezentatori au fost Alexandra Barbura, Denis Plăieșu, Alexia Boldor și Teodora Forogău, elevi în clasa a VIII-a B.

Pe lângă distracție, 36 de elevi din clasele a V-a au participat și la concursul „Prințul și Prințesa Balului”. Juriul a fost alcătuit din director prof. Mihaela Nemeș, director adjunct prof. Daniela Rada, consilier educativ prof. Crina Manda, precum și elevii Luis Liga, Denis Știube și Cătălin Bar.

Participanții au avut de trecut mai multe probe: prezentare, cultură generală, dans și talente: dans modern, popular, sportiv, scenete în limba engleză și română, glume, ghicitori, poezii și mici povești create de participanți. Toți elevii au fost răsplătiți cu diplome.

 Câștigătorii concursului au demonstrat că talentul se împletește armonios cu inteligența și frumusețea, „Prințul și Prințesa Balului Toamnei” fiind declarați Ioana Cata și Mihail Straca din clasa a V-a A.

Buna dispoziție și veselia specifice vârstei au fost întreținute, la final, de elevul Rareș Vura.

„Suntem mândri de tinerele talente, care au „îndrăznit” să continue povestea Balului Toamnei. Îi felicităm pe toți cei implicați în buna organizare și desfășurare a acestui eveniment!”, au transmis organizatorii balului.