În week-end-ul trecut, la Cluj-Napoca, a avut loc cel mai mare show de modă din România, City Fashion Week 2023!

 

Designerul orădean Oana Berce a fost prezentă la eveniment pentru a treia oară consecutiv, fiind şi singura participantă din Oradea, prilej cu care şi-a lansat colecția „Conquer through simplicity”(Cucereşte prin simplitate).

De data aceasta, fashionista s-a întrecut pe ea însăşi, punând în scenă o colecţie de rochii de mireasă, formată din 12 piese, rochii despre care putem afla chiar din titlul colecţiei că ne vorbesc despre simplitate, rafinament şi bun gust. Au fost concepute pe linii clare, minimaliste, dar sunt în acelaşi timp fancy, sofisticate şi fiecare în parte exprimă foarte tare ideea de simplitate, candoare şi fineţe.

„Întotdeauna să creezi ceva simplu este de fapt cel mai complicat”, ne spune Oana Berce, inspirată fiind de cererile clientelor ei, care vin şi îi spun că vor o rochie de mireasă care să nu fie extravagantă, să fie simplă şi de bun simţ şi care să iasă din zona obişnuitelor rochii de mireasă stil prinţesă sau sirenă, confecţionate din sute de metri de material, cercuri, crinoline, trene şi împodobite cu nenumărate accesorii.

Pasionată dintotdeauna de tot ce a însemnat fashion, Oana Berce a părăsit catedra după o activitate de 13 ani şi a păşit în lumea modei, încrezătoare în propriile forţe şi în împlinirea visului ei, acela de a avea propriul atelier de creație vestimentară. Aşadar, în loc să lase pandemia s-o descurajeze, în 2020, în ciuda incertitudinii globale, şi-a deschis propriul atelier de modă la Oradea, Oana Berce Fashion Couture, unde şi-a investit toate economiile şi resursele creativităţii sale.

Succesul nu s-a lasat aşteptat, Oana devenind rapid o emblemă a fashion-ului pe plan local, unde şi-a lansat colecţii cu diferite teme, a participat la show-uri de modă şi a apărut pe coperta unei reviste de modă din Paris în octombrie 2022, având numeroase apariţii tv, toate înglobând munca şi talentul său în care e crezut mereu şi pe care l-a încununat cu frumuseţe şi mândrie în tot ceea ce înseamnă modă.